2777
2789

راستش من پارسال5000منطقه دو شدم...از راهنمایی تیزهوشان بودم و باید پزشکی قبول شم

اما امسال خیلی خوب درس نخوندم...یعنی نصفه و ناقص خوندم....الان فک میکنم قبول نمیشم و دیگه انگیزه ندارم بخونم...

کسی بوده که تو سه ماه پزشکی بیاره؟ایا با این شرایط امیدی هست پزشکی قبول شم اگه بخونم؟

اره اما مدرسه خیلی مهم نیس خیلی از دانش اموزای تیز هوشان رفتن پیام نور یا رشته های خیلی پایین

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

چرا حتما پزشکی بابا مامایی و پرستاری ب این قشنگی

ول کنید پزشکی کوفتیو

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره اما مدرسه خیلی مهم نیس خیلی از دانش اموزای تیز هوشان رفتن پیام نور یا رشته های خیلی پایین

میدونم به این خاطر گفتم که بدونین پایه ی ضعیفی ندارم و با توجه به شرایطم نظر بدین

چرا حتما پزشکی بابا مامایی و پرستاری ب این قشنگی ول کنید پزشکی کوفتیو

چون من کلا به رشته های تجربی علاقه ندارم

مجبورم کردن تجربی بخونم حالا میخوام حداقل رشته ای باشه که جبران پا گذاشتن رو دلم و علاقمو بکنه

آره عزیزم بوده. منم از 25000 شدم 800، من میدونم 5000 توی تجربی ینی چی، تو پایت خیلی قویه حتما حتما قبول میشی بشریطه دیگه نیای اینجا از هر ثانیت استفاده کن امیدوارم بهترین برات اتفاق بیوفته🙃🥰

آره عزیزم بوده. منم  از 25000 شدم 800، من میدونم 5000 توی تجربی ینی چی، تو  پایت خیلی قو ...

توروخدا جدی میگی؟

ببین انقد ناامید شدم که دلم نمیخواد سمت کتابام برم😔

یا پزشکی برو یا حتما حتما برو فرهنگیان 

خیلی خوبه فرهنگیان 

الان من اینقد درس خوندم دانشگام دولتیه ولی یه رشته بدون بازار کار ب چ دردم میخوره اصلا انگیزه ای ندارم برای ادامه تحصیل

چرا حتما پزشکی بابا مامایی و پرستاری ب این قشنگی ول کنید پزشکی کوفتیو

عزیزم کسایی ک رفتن پرستاری و مامایی و حتی رشته های خیلی بهتر ک رتبه های عالی داشتن پشیمون شدن همشون درامد خیلی کمی دارن نسبت به کارشون

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
توروخدا جدی میگی؟ ببین انقد ناامید شدم که دلم نمیخواد سمت کتابام برم😔

حالا خیلی چیز درستی نیست این حرفی که میخوام بزنم و الان که یادش میوفتم خیلی خجالت میکشم حتی از خودم اما اگه تاپیک اول منو ببینی با تاریخش میفهمی بعد قبول نشدن سال اول چه فکرایی به سرم زده بود و چرا اومدم اینجا

الان خندم میگیره ولی براش

حتما میرسی بهش عزیزم ما هم منتظر خبرای خوبت هستیم😍

مورد داشتیم ۴۰۰۰پزشکی اورده البته یه جایی که سال اوله پزشکی میگیره تو سیستان بلوچستان شهرستان ایرانشهر😁 اگه جا برات مهم نیس هرجایی ک پزشکی داشت رو بزن وقتی میخوای پزشکی بری 

حتی از شهرستان هم داریم دانشجو که اومدن ایرانشهر پزشکی بخونن

خودت باش👩مگه خودت چشه؟🤷‍♀️
یا پزشکی برو یا حتما حتما برو فرهنگیان  خیلی خوبه فرهنگیان  الان من اینقد درس خوندم دانش ...

اگه پزشکی نیارم تا اخر عمر باید سرکوفت بشنوم از خانوادم

بعدم فرهنگیانو با همون رتبه پارسالمم میتونستم برم...

فرهنگیان نمیخوام

حالا خیلی چیز درستی نیست این حرفی که میخوام بزنم و الان که یادش میوفتم خیلی خجالت میکشم حتی از خودم ...

وای...میخواستی چیکار کنی دختر😐

خداروشکر که قبول شدی😥

مورد داشتیم ۴۰۰۰پزشکی اورده البته یه جایی که سال اوله پزشکی میگیره تو سیستان بلوچستان شهرستان ایرانش ...

ینی چی سال اول پزشکی میگیره؟ دولتی بوده؟ ظرفیت مازاد یا خودگردان نبوده؟