2777
2789
عنوان

چند شبه دخترم خواب راحت نداره...

499 بازدید | 7 پست
سلام مامانا دخترم 1 سالشه و 6 تا دندون داره. چندوقت پیش که بردمش دکتر گفت داره دندون در میاره. اما هنوز خبری نیست.
الان دو سه شبه که هر 1 ساعت یا نیم ساعت از خواب میپره گریه میکنه یا این شونه و اون شونه میشه و نمیتونه بخوابه و بی قراره. دیشب بدتر شده بود. امروز همش دندوناش را به هم میکشه. یعنی از دندونشه؟
خسته شدم به خدا. آخه دختر من همینجوری هم که خوبه 3-4 بار برا شیر بیدار میشه الان شده 10 بارررررررررر
دلدرد هم زیاد میشه. من دیشب بهش عرق نعنا هم دادم اما فایده نداشت...
کمکم کنید....
وای اره دختر منم همینجوری شده تا صبح هی وول میخوره اصلا خوب نمیخوابه 10 بارم پا میشه شیر میخوره دیگه کلافم کرده به نظر منم از دندوناشونه البته دختر من 6 ماهشه و 2 تا دندون دراورده ولی همش با حرص دندونی یا انگشتاشو میکشه به لثه هاش فکر کنم خیلی میخاره طفلکی ها گناه دارن
تلخترین جمله:دوستت دارم اما...
شیرین ترین جمله:...اما دوستت دارم.
به همین راحتی با جابجایی کلمات زندگی را دگرگون کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شما بچه هاتون الان اینطوری اند من از اول که به دنیا اومد شبها اصلا نمی خوابید تا صبح نشسته بودم و شیر میدادم بهش الان هم که 10 ماهشه تاصبح 20 30 باری بلند میشه همهاش داره شیر میخوره نمیدونم چرا اوایل میگفتند شیرت کمه اما الان که غذا میخوره من دیگه از همه خسته ترم تازه خوابش هم خیلی سبکه با کوچکترین صدایی از خواب میپره رو زمین هم نمیخوابه باید تابش یدی تا بخوابه من بیچارررررررررررررررررررره
س الف جان خدا بهت صبر و قوت بده. امیدوارم نی نی ات باهات مدارا کنه و بهتر بشه.
دخمل من خیلی وابسته به شیره. فقط با سینه خودم میخوابه. همین هم معضل شده برام چطور ترکش بدم...
کوچولوی شما هم احتمالا همینطوره

چرا بچه ها اینطوری شدن؟ خداااااااااا

با خودم میگم حتما بزرگتر شه بهتر میشه اما الان یه سال بیشتر گذشته بهتر نشده گریههههههههههههه
قبلا پستونک میخورد خیلی خوب بود.الان اونم نمیخوره
شیشه و شیرخشک هم میدادم میخورد اما یه مدت ندادم الان دیگه نمیخوره
فقط آب را با شیشه میخوره
فکر کنم خودم هم مقصرم ...