2777
2789

بیاید بگید کی فهمیدین باردارین، چند هفتتون هست. سونو کی میخاین برید. الان علائمتون چی هست؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من دوروزه فهمیدم نی نی توراهه هیچ علایمی هم ندارم فعلا😍

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ی سوال بپرسم بچه ها اگ میدونستن بگن بهم اقدامم ۶روز ب پری مونده زیر دلم گرفته سرفه ای چیزی کنم تیرمیکشه چم شده فک میکردم از سرماس حوله گرم گذاشتم و کمرم بستم همشم پتودورمه ولی ادامه داره گاهی ام تیرمیکشه تخمدان چپم و دلم

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
من تازه باردارنشدم اومدم به مامانای جدید سلام بگم😅

عزیزم😍😍😘 سلام مامان با تجربه تر🌹

اگه تجربه ای،توصیه ای چیزی داری به ما هم بگو😍😍

اسی ی سوال بپرسم بچه ها اگ میدونستن بگن بهم اقدامم ۶روز ب پری مونده زیر دلم گرفته سرفه ای چیزی کنم ت ...

والا علائم پریودی بارداری دقیقا شبیه هم هست. فقط باید صبر کنی چند روز از موعدت بگذره عزیزم

من 24 اسفند فهمیدم باردارم هنو غربالگری اول نرفتم 15 اردیبهشت باید برم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧