2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال شما چی ....من پارسال خارج رحم داشتم 

من بهمن پارسال بود بتام میومد بالا میومد پایین باز میرفت بالا 

دکترا تشخیص نمیدادن اخرش با درد شدید یکشب لخته دفع کردم رفتم بیمارستان سونو کردن گفتن تو رحم هیچی نیست و نرمال فقط تو لوله راست توده دو سانت و مایع آزاد بعدشم خود بتا اومد پایین و امپول هم نزدم خداروشکر

ولی تشخیص خارج رحمی دادن و من از بهمن تا فروردین دوماه کلا لکه بینی داشتم

حالا تو سایت بعضیا میگن ممکن نیست خارج رحم خودش دفع بشه اون ک تو لوله بوده کیست بوده شایدم موندم

الان یکماهه ک بتا صفر شده و پاک شدم نرفتم دیگ دکتر

🌷
ای بابا چه عجیب

آره ده تادکتر اومده بودن روم سونو واژینال انجام دادن هیچکس نتونست تشخیص بده این دقیقن کجاست .....یکی ازدکترا میگفت خانوما اعجوبه اند چیزای عجیب خلق میکنن اونیکی میگفت خانوم این شاهکارو چه جور خلق کردی بعد ده سال یه چیز عجیب تو سونو دیدیم ....خیلی میترسم دوباره تکرار شه : (((((

آره ده تادکتر اومده بودن روم سونو واژینال انجام دادن هیچکس نتونست تشخیص بده این دقیقن کجاست .....یکی ...

عزیزم درکت میکنم منم میترسم دو با ه باردار بشم خارج رحم بشه.

ولی قرار نیست همیشه یکبار دیگ هم پیش بیاد گاهی بی دلیل هست نگران نباش توکل کن به خدا و نذر کن

🌷
من بهمن پارسال بود بتام میومد بالا میومد پایین باز میرفت بالا  دکترا تشخیص نمیدادن اخرش با درد ...

ای وای واقعن راست میگن اون خارج رحم نبوده اصلن تو بارداری خارج رحملکه بینی هست ولی چیزی دفع نمیشه ....محاله حتمن یه سونو واژینال بده ....خیلی بده خدای بده خدای نکرده لوله ت نترکه 

ای وای واقعن راست میگن اون خارج رحم نبوده اصلن تو بارداری خارج رحملکه بینی هست ولی چیزی دفع نمیشه .. ...

دوبار سر موعود پریودی ام پریود میشدم خونریزی داشتم و لکه بینی و دو سه بار هم دفع اما لخته های خیلی کوچیک کلا تو این دوماه بتام به زور رسید به چهارصد 

اونم تو آزمایشگاههای مختلف بود یکبار میشد دویست یکبار میشد سیصد باز میشد صد باز میشد دویست والا گیج شده بودم

🌷
الآن چند وقته ازخارج رحمیت میگذره تواین فاصله سونو دادی ....؟

منو بیمارستان بستری کردن چون درد داشتم اونجا تو سونو بیمارستان تشخیص خارج رحم دادن بعدش دیدن بتا اومد پایین مرخص شدم 

نه چهل روز گذشته از آخرین سونو من دیگ نرفتم

یکماه پاک شدم هنوز پریود نشدم

🌷
ای وای واقعن راست میگن اون خارج رحم نبوده اصلن تو بارداری خارج رحملکه بینی هست ولی چیزی دفع نمیشه .. ...

خب دیگ بتا صفر شد پیگیر نشدم بعدش..

واقعا میدونم چی میگی شبا تا صبح می ترسیدم بخوابم فک میکردم تو خواب لوله ام میترکه 

🌷