2777
2789

من می خوام ماشین ظرفشویی بگیرم الان رفتم از یکی سوال کردم میگه کنوود بگیر الجی و بوش و سامسونگ دیگه گارانتی ندارن مگر مدل های قدیمی ک اونم معلوم نیس چن وقت دیگه آیاقطعاتش باشه یانباشه به نظرتون از بانه بخرم؟اونا میگن ماگارانتی میکنیم گیج شدم من اصلا نشنیدم کنوود ماشین ظرفشوییش خوب باشه قبلنا میگفتن لباسشوییش خوبه اگ کسی واقعا اطلاع داره لطفا کمکم کنه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

عزیزم الجی بگیر بهترینه حتی اگه گارانتی نداشته باشه من خیلی وقته استفاده میکنم هم خودم هم مامانم هم خواهرم کلا لوارم برقی الجی بهترینه

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الجی بگیر بهترینه حتی اگه گارانتی نداشته باشه من خیلی وقته استفاده میکنم هم خودم هم مامانم هم ...

من خودم وسیله برقیم الجیه یخچالمم سامسونگه قبلش ی یخچال ایرانی گرفته بودیم کمدازش بهتر وسایل رو نگه میداشت حالا نمیدونم از بانه بخرم ب نظرتون؟ کسی خرید کرده؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

ببین لوازم برقی غیر ازیخچال و و جاروبرقی بقیشون خ فرق نمیکنه مارکشون چی باشه ایرانی یا خارجی مهم قیمتش که برا صرفه اقتصادی داشته باشه 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
من خودم وسیله برقیم الجیه یخچالمم سامسونگه قبلش ی یخچال ایرانی گرفته بودیم کمدازش بهتر وسایل رو نگه ...

بله منو خواهرم و دختر خاله هام هممون از بانه گرفتیم هیچ مشکلی نداره فقط تلویزبون چون صفحش حساسه از بانه نخرید بقیش مشکلی نداره من دختر خالم۱۶ساله استفاده میکنه خودم۵سال

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  
خب ایرانی بگیر.اسنوا خوبه،پارس خوبه،آبسال

یخچال ایرانی گرفتم برا هفت پشتم بسه کلی گوشت و میوه و وسیله حروم شد ب کنار دوباره مجبور شدیم بریم یخچالی ک موقع خریدمون ۵تومن بود ۶و۵۰۰ بگیریم

یخچال چی خریدی مگه؟ من همه چیم ایرانیه راضیم.

سیلوان

مامانم ایناهیمالیا گرفتن ب درد نمی خورد البته داداشم دیپونت داره ظاهرا راضیه