یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
شرایط ختم نادعلی اگر میخواهید پولدار شوید هر روز صبح ۱۲ بار ختم کنید برای رفع چشم زخم این دعا را به مدت ۳ روز، هر روز ۲۰ بار قرائت کنید. اگر دوست دارید خواب رسول الله (ص) را ببینید هر شب ۷ بار دعا را بخوانید. برای بهرهمند شدن از تأثیر دعا بر علم آموزی، موقع نماز صبح ۱۷ بار داع را ختم کنید. دعای نادعلی برای رفع اختلافات نیز کاربرد دارد، به این منظور باید هر روز ۳۰ مرتبه دعا را بخوانید. برای رهایی از مکر و حیلههای دشمن هر روز ۱۰۰ بار دعای نادعلی را بخوانید. هر روز ۲۵ بار دعای نادعلی را ختم کنید تا قوت قلب بگیرید. اگر عزت میخواهید هر روز ۱۰ مرتبه بخوانید. برای رهایی از حبس و زندان ۷ روز، روزی ۱۶ بار دعای نادعلی را بخوانی
کاربر قدیمی ام 🙃 میخوای ثابت کنم😌 ۱=عاشق عکس هستین ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌ 🚫 لایک نکن مچکر 🚫
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
توکل کن عزیزم انشالله که حاجت روامیشی الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷
اتشالله حاجت روایی خودتون💙