2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17163 بازدید | 230 پست
خب بله مثلا آناکارنیناازتولستوی کتاب معروفیه ولی من واقعادوسش نداشتم نه اینکه خوب نباشه...با سلیقه ...

خب کارهای روسی حوصله خیلی میخواد ب نظر منم یه کم خسته کننده ان ولی خب دوس دارم ک خونده باشم👌

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عشقم دوشم اومده و همچنان سر دختره بلا میاد 

اخه تو جلد اولش که نفس بچه دار میشه و خوش تموم میشه😐

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
پ این یکیو فراموش کنم  چ کاریه حالمونو بد کنیم

افسونگر راجب چیه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
وای من عاشق این مرد امشب میمیرد و با سقوط دست های ما هستم خیلییییی قشنگن معرکن😭😭

سره سقوط من یه هفته افسردگی گرفتم یعنی از خطه اول تا آخرش این دختر داش بدبختی میکشید

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
ببینید بحث ژانر نیست .هنر داستان نویس مهمه.من خودم کارشناسی ادبیات داستانی دارم و تا حدودی با اصول د ...

من خودم رمان اجتماعی و عاشقانه دوست دارم 

هما که با افسونگرش برام ترکوند 

مریم چاهی هم فوق العادس 

اصلا رمانای معروف  الکی معروف نیستن

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
خیلی تلخه من یجاهاییش دستامو چنان مشت میکردم انگار من جای اون بودم آخرشم ک معلوم نشد

منم اصلااین رمانودوس نداشتم

افتضاح بود

ولی اولش خیلی خوب نشون میده چطوری یه آدم مغلوب شرایطش میشه و هیچکاری نمیتونه بکنه ودست به کاری میزنه که دلش نمیخواد

اون دختربه هردری زد بتونه باآبرو زندگی کنه ولی آدما نذاشتن

تنهانکته مثبتش همین بود

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خب بله مثلا آناکارنیناازتولستوی کتاب معروفیه ولی من واقعادوسش نداشتم نه اینکه خوب نباشه...با سلیقه ...

مثلا چشم‌هایش کتابیه که از لحاظ ادبی تایید شده است ولی من نتونستم تمومش کنم

خب کارهای روسی حوصله خیلی میخواد ب نظر منم یه کم خسته کننده ان ولی خب دوس دارم ک خونده باشم👌

نه نه 

من حوصلم خوبه

من نتونستم آناکارنینارودرک کنم

درحالیکه خیلیاباخوندش حتی براش اشک ریختن ودلشون براش سوخت!

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤