2777
2789
عنوان

پرستار بچه خوبه یا مهد کودک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 21 پست
هیچکدام فقط مادر عزیزم تو برای آسایش آینده بچه ات داری میری سرکار اما داری اون رو از آغوش خودت دو ...

قبول دارم حرفتو،ولی واقعا دیگه به پوچی رسیدم،ادم باید خودشم در نظر بگیره،این همه درس خوندم،با بهترین نمرات ارشدمو تموم کردم،همینجوری موندم گوشه خونه،الانم استخدام شدم اموزش و پرورش.درسته که بچه خیلی مهمه ولی ،منم مهمم.

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی و میشناسم که تو بهترین و مثلا درجه یک ترین مهد کار میکنه

همیشه به همه میگه بچه هاتونو مهد نزارین مخصوصا مهد های اموزشی که چند زبانه هستن و مثلا کلاس دارن

میگه بچه رو خیلی تحت فشار میزارن که یاد بگیره زبان ها رو

یا میگه اینایی که شیر خشک میخورنو مثلا مادره میپرسه امروز خوب شیر خورد و چقدر خورد؟ اونی که مسئوله خیلیاشون خالی میکنه میریزه دور که مادرا فکر کنن بچه خوب شیر میخوره و بهش میرسن

یا بعضی از بچه ها هستن مادرا تاکید دارن حتما غذایی که مادر میاره رو بخورن نه غذای مهد که بدونن بچه چی میخوره و چقدر 

میگه اونا اکثرا بچه هاشون هم کم غذان و بیشتر غذا هارو میریزن دور و الکی میگن بچه هاشون خیلی خوب غذا خوردن🤐🤐🤐

من کسی و میشناسم که تو بهترین و مثلا درجه یک ترین مهد کار میکنه همیشه به همه میگه بچه هاتونو مهد نز ...

یا خدااااا

چرا انقد بی انصافننن

من یه بار مهد دوستم بودم،بچه ها شیطونی میکردن،مربی کشون کشون میبردشون😑

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

من و برادرم وقتی بچه بودیم مادرمون مارو مهدکودک میزاشت و تقریباً هرروز یه بلایی سرمون میومد اونجا بخاطر همین برای بچه‌های خودم گزینه پرستار رو انتخاب کردم و به شمام همین رو پیشنهاد می‌کنم

من و برادرم وقتی بچه بودیم مادرمون مارو مهدکودک میزاشت و تقریباً هرروز یه بلایی سرمون میومد اونجا بخ ...

😢😢😢

مرسی از راهنماییت عزیزم.دوربین هم نصب کردی؟چجوری میشه پرستار پیدا کرد.

من بخاطر شغل شوهرم تو شهر کوچیکی هستم،چیکار باید یکنم؟

😢😢😢 مرسی از راهنماییت عزیزم.دوربین هم نصب کردی؟چجوری میشه پرستار پیدا کرد. من بخاطر شغل شوهرم ت ...

بله بعد از یه اتفاقی مشکوک شدم نصب کردم

توی آگهی ها هست ولی من پرستار دختر دوستم رو گرفتم