2777
2789
عنوان

دوستان واقعا اگر راهکاری بلدین بهم بگین.

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 22 پست
براچی میمونه خونتون طولانی مدت؟؟😒میتونی یه اسپری خوشبوکننده و یه چیز دیگه که شک نکنه بخری بدی بهش ک ...

ایندفعه طولانی شد بخاطر قرنطینه.

خاله شوهرمه.من واقعا مشکلی ندارم با موندنش.

مجرده.خونه مادرشوهرم طبقه پایینمونه.یه مدت میره اونجا یه مدت خونه ماست.بعد هم میره خونش.

بنده خدا حوصلش سر میره.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
اقوام همسره.خاله شوهرم. نه حمام هم میره بنده خدا ولی بدنش بو میده.دوساعت بعد حمام بدنش به شدت بوی ب ...

پس مشکل دارع ازین مام زیر بغل دم دستش بذار بعد ک پرسید چیع بهش توضیح بدع ک اونم بزنع راستی لاغرع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون حموم نمیره بو میده یا کلا عرق بدنش بدبو هست ؟ اگه مورد دومه کار خاصی فکر نکنم بتونی بکنی دارم تو ...

از نوع دومه.بنده خدا مرتب حمام میره.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
پس مشکل دارع ازین مام زیر بغل دم دستش بذار بعد ک پرسید چیع بهش توضیح بدع ک اونم بزنع راستی لاغرع

زشته!😨

ایندفعه طولانی شد بخاطر قرنطینه. خاله شوهرمه.من واقعا مشکلی ندارم با موندنش. مجرده.خونه مادرشوهرم ...

خوبه اینطوری.. همونطوری گفتم براش خوشبوکننده بخر همراهشم یه روسری بیرهنی چیزی بده بهش. مطمئنا استفاده میکنه 🙏

از طرز نوشتنتون معلومه خیلی باشعورید😍😍

این کلا باید طبع بدنش اصلاح بشه،شما کاری جز تحمل نمیتونی انجام بدی

کاربر قدیمیم،۸/۶/۹۷ نمیدونم چرا تعلیق شدم.منتظر بررسیم
ایندفعه طولانی شد بخاطر قرنطینه. خاله شوهرمه.من واقعا مشکلی ندارم با موندنش. مجرده.خونه مادرشوهرم ...

خوبه اینطوری.. همونطوری گفتم براش خوشبوکننده بخر همراهشم یه روسری بیرهنی چیزی بده بهش. مطمئنا استفاده میکنه 🙏

خوبه اینطوری.. همونطوری گفتم براش خوشبوکننده بخر همراهشم یه روسری بیرهنی چیزی بده بهش. مطمئنا استفاد ...

ممنون.آره الان به شوهرم پیام دادم یه چیزایی بخره بهش هدیه بدیم یکیش مام و اسپری