2777
2789

دوستان سلام.یکی از اقوام اومده منزل ما یه مدتی مهمون ماستبخاطر بحث قرنطینه هم مدت اقامتشون طولانی شده.البته هر چند وقت هم میان میمونن.

ایشون یه چیز بدی داره و اینکه خیلی بدنشون بو میده.بهرحال آدم بزرگی هم هست و نمیشه مستقیم بهشون تذکر داد.من هم خیلی روی بو حساسم.دارم دیونه میشم.همش عود روشن میکنم.خوشبو کننده توی خونه میزنم ولی فایده نداره.روم نمیشه هم به کسی بگم که بهش تذکر بده.میگم گناه داره آبروش میره.به نظرتون چکار کنم؟

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش حمام. بگو‌ میخوای بری حمام ی سبک بشی

میره حمام دو ساعت بعدش دوباره بدنش بوی بدی میده.

نمیدونم‌ چرا اینجوریه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
روی جاش مشک بریز تا بدنش خوشبو بشه

مشک از کجا؟

نسبتت چیع باهاش ینی دیر ب دیر حموم میرع یا کلا مشکل دارع

اقوام همسره.خاله شوهرم.

نه حمام هم میره بنده خدا ولی بدنش بو میده.دوساعت بعد حمام بدنش به شدت بوی بدی میگیره.