2777
2789
عنوان

کسانی که سرم ivig زدن بیان لطفا

218 بازدید | 4 پست

من باید سرم ivig بزنم دکتر اشرفی منو به دکتر حنطوش زاده معرفی کرد که اون برام ت

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖

تجویز کنه گفت من تخصص لازم رو ندارم امروز رفتم پیش حنطوش زاده اونم گفت دکتر روماتولوژی ات باید بهت سرم بده آیا این حرفشان درسته؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی کتاب گدایی و بخت با تو یار نیست،   گاهی تمام شهر جواب تو می‌شود 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، دکتر برای این سرم را تجویز کرده ولی کل داروخانه های کرج رو گشتیم نتونستیم پیدا کنیم، شما از کج ...

هنوز پیش دکتر نرفتم اگه پیدا کردم بهت خبر میدم من تهرانم توی گوگل داروخانه های تهران که این سرم رو دارن سرچ کن برو اونجا بگیر

هنوز پیش دکتر نرفتم اگه پیدا کردم بهت خبر میدم من تهرانم توی گوگل داروخانه های تهران که این سرم رو د ...

هیچ جا پیدا نمیشه، چون واسه کرونا هم تجویز میشه خیلی نایاب شده، با زیر رو کردن همه جا یه بیمارستان پیدا کردیم که قرض میده باید ببری دارو رو پس بدی بهشون یکماهه