2777
2789

ما دوتاخواهریم.مادرم وقتی ۲۱ سالم بود با اصرار زیاد راضیم کرد ازدواج کنم.مهلت ندادن درسمو ادامه بدم و سرکار برم.آرزو داشتم سرکار برم درآمد داشته باشم نشد.خواهرم یکسال کوچیکتره.ازدواج نکرد و ادامه تحصیل داد و الان ماهانه خداروشکر چهارمیلیون درآمدشه.بابام خیلی دلسوزه.چن ماه پیش کارت یارانشو داد گفت احتیاج ندارم اینو واسه دخترت خرید کن.بنده خدا.منم تشکر کردم و گرفتم و اون ماهی صدتومن و خرج نمیکردم.خواهرم علاوه بر چهارمیلیونش از بابام اینا هم خرجی میگیره.قبل این ک یه تومن و بریزن تو کارت یارانه سرصبح زنگ زد گف کارت بابا رو برو پس بده پولشونو بده.خیلی دلم شکست.خودمم میخواستم بهشون بدم ولی حرفش دلمو شکوند.آدم بعد ازدواجش دختر خونوادش نیست.انگار ِغریبه میشه.منم کارت یارانه رو با سیصد تومن پول و خرید برنج و رب و مرغ و حبوبات و...آوردم خونه بابام.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

پارسال پنج میلیون قرض گرفتیم مامانم هرروز زنگ میزد پولو کی میدی.بالاخره دادیم ولی قسم خوردم دیگه نگیرم.دیروز خواهرم زنگ زد گف واس بورس پول میخام ده میلیون دادن بدون اینکه هزار تومنش و پس بگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا خودشون خواسته بودن ازت یا فقط خواهرت قلدر بازی در آورد ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببخشیدا شوهرت چیکار میکنه پس دقیقا؟🤔از خانوادت دیگ بکش بیرون بابا

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

دلم شکسته.ما فقط دوتاییم.نزاشتن من ب آرزوهام برسم.منم میتونستم خوشبخت باشم.میتونستم ماهی چهارمیلیون داشته باشم.میتونستم هرچی میخوام داشته باشم.آرزوهام ب باد رفت.ناراحتیم از اینه ک خواهرم فقط یک میلیون پول کفششه ولی راضی نبود اون یه تومن دست من باشه.منم پسشون دادم.

خواهرت گفت کارت رو پس بده ؟ اره ادم وقتی ازدواج میکنه مثل مهمون میشه من پسرم شیطونه میرم خونه بابام شلوغ میکنه بابچه های برادرم پدرم هم کم حوصله است .الان منم به زووور شاید ماهی یه بار برم خوشون که نریم هم اصلااااا دعوت نمیکنن

خواهرت مجرده؟

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.