سلام بچه ها نماز و روزتون قبول ..دیجیکالا خیلی تخفیفای خوبی گذاشته برای رمضان . من کلی ازشون خرید کردم خیلیییی قیمتش خوب شد نسبت به سوپرمارکت یا هایپرا و کوروش و اینا گفتم بگم تو ایم ماه اگه خریدی داشتید الان تخفیفاش خوبه من از این لینکش میخرم که دوستم داده قبلا هم گفته بودم همون دوستم که کارشناس فروش اونجاست بن وتخفیف خوبی میگیرم میزارم
والا سوپرمارکتا تخفیف که ندارن هیچ جدیدا چند برابر قیمت روی محصول هم میفروشن اعتراضم میکنی میکن هزین ...
سوپر مارکت هم گرون میخره که گرون میفروشه قیمتا ثبانت ندارن وگرنه مرض نداره گرون بفروشه کسی که سوپری میزنه میخواد نون واسه زن و بچش ببره ن مث دیجیکالا و کوروش با دلالی سود میلیاردی ببرن، اونا هم بیخودی تخفیف نمیدن صدرصد کلکی تو کارشونه
دوستان سوتفاهم نشه من نه از سرمایه داران دیجیکالا هستم نه برام سود و منفعتی داره و اینجا هم تاپیک نزدم تا مثلا سوپر مارکتا یا افراد خاصی و بخوام زیر سوال ببرم . من فقط نظرم و گفتم و البته که نظرات همه شماهم محترمه . من فقط خواستم تو ماه رمضان یه اطلاع رسانی خوبی کرده باشم شاید به درد کسی بخوره واقعا . دیگه بستگی به تصمیم خودتون داره که از کجا خرید میکنید میتونید سایت و ببینید و با قیمتای بیرون مقایسه کنید شاید در شهر و یا محله شما قیمت سوپرمارکت ها مناسب تر باشد پس تصمیم با خودتونه . این در حد یک معرفی بود همین