2777
2789
عنوان

برای رمضان خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 21 پست
خانم من به شما بی تربیتی نکردم روزت خوش😂😂😂😂😂😂😂😂😂گفتم تبلیغات بذازی میترکی.فرشته جهنمی هم به ...

اصلا منظورتونو از میترکی متوجه نمیشم متاسفانه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا سوپرمارکتا تخفیف که ندارن هیچ جدیدا چند برابر قیمت روی محصول هم میفروشن اعتراضم میکنی میکن هزین ...

سوپر مارکت هم گرون میخره که گرون میفروشه قیمتا ثبانت ندارن وگرنه مرض نداره گرون بفروشه کسی که سوپری میزنه میخواد نون واسه زن و بچش ببره ن مث دیجیکالا و کوروش با دلالی سود میلیاردی ببرن، اونا هم بیخودی تخفیف نمیدن صدرصد کلکی تو کارشونه 

دوستان سوتفاهم نشه من نه از سرمایه داران دیجیکالا هستم   نه برام سود و منفعتی داره و اینجا هم تاپیک نزدم تا مثلا سوپر مارکتا یا افراد خاصی و بخوام زیر سوال ببرم . من فقط نظرم و گفتم و البته که نظرات همه شماهم محترمه . من فقط خواستم تو ماه رمضان یه اطلاع رسانی خوبی کرده باشم شاید به درد کسی بخوره واقعا . دیگه بستگی به تصمیم خودتون داره که از کجا خرید میکنید میتونید سایت و ببینید و با قیمتای بیرون مقایسه کنید شاید در شهر و یا محله شما قیمت سوپرمارکت ها مناسب تر باشد پس تصمیم با خودتونه . این در حد یک معرفی بود همین  

من که تازگیا کلی از دیجی کالا بد شنیدم جدیدا تحویلاشم خیلی دیر انجام میده کلا مثل قبل نیست از هیچ ...

گفتم عزیزم شاید برای شما اینطور بوده و دیدتون و بد کرده ولی من درحال حاضر تنها فروشگاه اینترنتی که همه چی ازش خریدم و به معنای واقعی راضی بودم