سلام بچه ها نماز و روزتون قبول ..دیجیکالا خیلی تخفیفای خوبی گذاشته برای رمضان . من کلی ازشون خرید کردم خیلیییی قیمتش خوب شد نسبت به سوپرمارکت یا هایپرا و کوروش و اینا گفتم بگم تو ایم ماه اگه خریدی داشتید الان تخفیفاش خوبه من از این لینکش میخرم که دوستم داده قبلا هم گفته بودم همون دوستم که کارشناس فروش اونجاست بن وتخفیف خوبی میگیرم میزارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم به نظرم شما یه کم رو تربیتت بیشتر کار کن. بعدم آخه من برای دیجیکالا تبلیغ کنم چی نصیبم میشه . کسایی که منو میشناسن میدونن چیز خوبی باشه معرفی میکنم تا حالا خیلی از دوستان خرید کردن و کلی هم ازم تشکر کردن پیاماشونم هست . من حتی یه بار گوشی خریدم بن تخفیف گرفتم ولی چون خرید دیگه ای نداشتم بنم و دادم به یکی از دوستان تا خرید کنه . متاسفانه افرادی مثل شمان که اگر کاری برای دیگران کنن چشمداشتی دارن برای همینم نمیتونن کسی و باور کنن.