2777
2789
عنوان

برای رمضان خیلی خوبه

325 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها نماز و روزتون قبول ..دیجیکالا خیلی تخفیفای خوبی گذاشته برای رمضان . من کلی ازشون خرید کردم خیلیییی قیمتش خوب شد نسبت به سوپرمارکت یا هایپرا و کوروش و اینا گفتم بگم تو ایم ماه اگه خریدی داشتید الان تخفیفاش خوبه من از این لینکش میخرم که دوستم داده قبلا هم گفته بودم همون دوستم که کارشناس فروش اونجاست بن وتخفیف خوبی میگیرم میزارم 

https://affstat.adro.co/click/829793fd-8b77-406d-864e-baade3997904

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تبلیغات میترکی

عزیزم به نظرم شما یه کم رو تربیتت بیشتر کار کن. بعدم آخه من برای دیجیکالا تبلیغ کنم چی نصیبم میشه . کسایی که منو میشناسن میدونن چیز خوبی باشه معرفی میکنم تا حالا خیلی از دوستان خرید کردن و کلی هم ازم تشکر کردن پیاماشونم هست . من حتی یه بار گوشی خریدم بن تخفیف گرفتم ولی چون خرید دیگه ای نداشتم بنم و دادم به یکی از دوستان تا خرید کنه . متاسفانه افرادی مثل شمان که اگر کاری برای دیگران کنن چشمداشتی دارن برای همینم نمیتونن کسی و باور کنن. 

همينا چهارتا سوپری بدبخت کردن کوروش و بقیه کم بود دیجیکالا هم اضافه شده 

والا سوپرمارکتا تخفیف که ندارن هیچ جدیدا چند برابر قیمت روی محصول هم میفروشن اعتراضم میکنی میکن هزینه بار خورده و این حرفا

من تخفیفی ندیدم کجاس دقیقا

بعضی کالاهاش تا40 درصد هم تخفیف داره 

همون لینکی که گذاشتم روی بنر      "تا دمت گرم باشه"     و      "تا تنت سلامت باشه "   بزنید تخفیفات و میبینید

عزیزم به نظرم شما یه کم رو تربیتت بیشتر کار کن. بعدم آخه من برای دیجیکالا تبلیغ کنم چی نصیبم میشه . ...

خانم من به شما بی تربیتی نکردم روزت خوش😂😂😂😂😂😂😂😂😂گفتم تبلیغات بذازی میترکی.فرشته جهنمی هم به خاطر تبلیغات ترکیدض

لطفا لایک نکنید💚