2777
2789
عنوان

فوبیای کرونا

151 بازدید | 12 پست

من و همسرم انقدر که ترس از کرونا داریم از اول اسفند هیچ جا نرفتیم، حتی دیدن مادرم، همه ی خواهرو برادرام تک تک میرن سر میزنن و با فاصله از مادرم میشینن،من حتی در اون حدم میترسم، 

حتی برا دور زدن با ماشینم میترسم

فقط همسرم هفته ای  یکبار میره خرید

همش تو خونه نشستم و هی حس درد تو نقاط مختلف بدنم دارم

خیلی خسته شدم ازاین وضعیت،حس میکنم تا آخر عمرم فوبیای بیماری پیدا کردم

کیا مثل من هستن

تورو خدا راهنمایی کنید چکارباید کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر شبیه همیم .....احساس میکنم تو همین خونه نشستن کرونا رو میگیرم حالا نمیدونم چه جوری......کاش زودتر تموم شه خسته شدم ..فکر کن من در خونه رو هم باز نمیکنم....واقعا خسته شدم😭😭😭

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
کاش همه به این حرف ایمان داشتیم، خدا بزرگه بیشتر از اونیکه که فکرشو کنیم واقعا ناشکریه

اره واقعا خدا بزرگه من فقط از خدا میخوام بهمون کمک کنه ,به بچه هامون رحم کنه وخدا خودش شر این بیماری رو از سر مردم کم کنه....واقعا فقط خدا میتونه مردم ونجات بده ,از دست بنده های خدا کاری ساخته نیست

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
اره واقعا خدا بزرگه من فقط از خدا میخوام بهمون کمک کنه ,به بچه هامون رحم کنه وخدا خودش شر این بیماری ...

آمین من دو تا بچه دارم از خدا میخوام خودش بلاهارو دور کنه خیلی سخته ولی نمیشه کاری کرد امیدمون به خداست

میشه برا سلامتی خانواده ام صلوات بفرستی💕💕💕
آمین من دو تا بچه دارم از خدا میخوام خودش بلاهارو دور کنه خیلی سخته ولی نمیشه کاری کرد امیدمون به خد ...

آدم وقتی مادر میشه دیگه فکر خودش نمیکنه...مثلا بعضی میگن از چیه مرگ میترسی نشستی تو خونه بیرونم نمیای...باید بهشون گفت من از مردن نمیترسم ولی بچه من به من نیاز داره,که کنارش باشم...

آدم وقتی مادر میشه دیگه فکر خودش نمیکنه...مثلا بعضی میگن از چیه مرگ میترسی نشستی تو خونه بیرونم نمیا ...

فقط یه مادر اینو درک میکنه ولی با تقدیر هم نمیشه جنگیدایشالله روزای خوش میاد خدابزرگه

فقط یه مادر اینو درک میکنه ولی با تقدیر هم نمیشه جنگیدایشالله روزای خوش میاد خدابزرگه

ان شاالله به امید خدا.....

من خیلی استرسی بودم افتضاح تواون زلزله دوسال پیش تهران نابود شدم ولی بعد دیدم الکی عمرم هدر دادم روزایی که میتونستم با خوشی بگذرونم فقط غصه شایدها رو خوردم از اون موقع برام درس عبرت شد امروز رو شاد باش خدا رو شاکر باش