2777
2789
عنوان

بی بی چک و بارداری

168 بازدید | 30 پست

سلام من بی بی چک lovin  استفاده کردم. امروز روی سی ام سیکلم بود و تست زدم بعد از 20 دقیقه یک هاله خیلی کمرنگ انداخت و با دقت دیده میشه.

درسته به نظرتون؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین. 

8 ماهه دارم اقدام میکنم و منتظرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوباره فردا صبح زود بزن بی بی چک ی بار دیگه.عکسشو بزار بهت کمک کنم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
خب دوباره فردا صبح زود بزن بی بی چک ی بار دیگه.عکسشو بزار بهت کمک کنم

خیلی کمرنگ هست و با دقت زیاد دیده میشه 

استرسی شدم نمیدونم خوشحال باشم یا نه. میترسم اشتباه باشه و خودمو ببازم

چند ساعت نباید ادرار کنم تا دقیق مشخص شه؟ مخصوصا الان که تا سحر بیدار هستیم

ببین اگ باردار باشی بنظرم هرزمان بزنی جوابش معلوم میشه.ولی خب میگن صبح زود.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
خیلی کمرنگ هست و با دقت زیاد دیده میشه  استرسی شدم نمیدونم خوشحال باشم یا نه. میترسم اشتباه با ...

نه عزیزم.چرا ببازی???ی عکس با فلش بگیر بزار ببینیم بهت بگیم.منم مث تو بودم خیلی منتظر بارداری بودم.ایقد تست میخردیم و منفی میشد دیگه حالم بهم میخورد

چه مدت باید از دستشویی رفتن قبلیم بگذره؟ 

پنج ساعتی 

حس میکنم بارداری💋 لطفااگ بارداربودی بهم خبربده اخه حسای من تقریبادرست درمیادمرسی

وای خواهش میکنم خیلی دعام کنین واقعا برام خیلی مهمه. خیلی منتظر  بودم و هر سری پریود میشدم ریه میکردم و تا چند روز حوصله هیچی ندارم 

واقعا میترسم اشتباه باشه