2777
2789

خانمها میخوام خانمهای که تجربه اینو دارن که زندگیشون به ته خط رسیده بوده و برگردوندش بیان نظر بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنگردوندم،چون تو حال خودم بودم،ولی وقتی بهتر شدم،یکم شرایطم عوض شد،رفتم دانشگاه،کاملا فهمیدم میشده زندگیمو نگه دارم،با مشاوره رفتن،با بلد بودن اینکه چه رفتاری مقابل کاراش داشته باشم،خیلی جواب میده،درست کردن روش زندگی راه خوبیه💔😔

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

همون اخر خطم و اصلا دوست ندارم از نوع شروع کنم هیچ چیزی مثل اولش نمیشه قوریه شکسته بندش بزنی هیچ وقت به قشنگی اولش نیست خیلی ظاهر بدی داره اما قابل استفادست نمی خوام زندگیم قوریه بند زده باشه اخ از حرمتایی از بین رفته اخ از حرفایی که دل شکسته....... 

سخت خیلی سخت چون باید همه چی کنار بزاری وروی خودت تمرکز کن که ساد باشی وبرا خوشحالی خودت کار کنی

چطور با وجود دوتا بچه و ۱۱ سال زندگی و شرایط سخت و نداشتن پشتوانه و خانواده حامی؟؟؟؟

زندگیو نباید جدی گرفت فقط رمزش همینه گلم مثلان دیشب من تو نی نی سایت داشتم تایپ میکردم یهو شوهرم با یه حس مچ گیری گفت با کی چت میکنی گفتم با دوست پسرم مشکلی داری؟؟؟کلان تو افق محو شد بدبخت😀😀😀

عاشق زندگیمم ،عاشق پسرم ،عاشق شوهرم،عاشق بوکس
من برنگردوندم،چون تو حال خودم بودم،ولی وقتی بهتر شدم،یکم شرایطم عوض شد،رفتم دانشگاه،کاملا فهمیدم میش ...

بهترین زندگی هم باشه ، هنوز ب ارامش نرسیدی از چهره ی ناراحت و قلب شکستت معلومه

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
بهترین زندگی هم باشه ، هنوز ب ارامش نرسیدی از چهره ی ناراحت و قلب شکستت معلومه

بله میدونم،زمانو از دست دادم،و حسرتش خب باهامه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
چطور با وجود دوتا بچه و ۱۱ سال زندگی و شرایط سخت و نداشتن پشتوانه و خانواده حامی؟؟؟؟

من ۱۴ سال زندگی کرده بودم دوتا بچه داشتم ۱۱و۴ ساله رفتم کلاس خودشناسی خیلی راحت شدم دیگه گیر شوهرم نیستم اونم خوب خوب شد

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
نمیشه اصلا نمیشه مثل اول اما وقتی چاره ایی نداری

هر چیزیو بخوایی درست کنی بدتر میشه بیخیال شو بزار زندگی رهشو بره اخرش یه چیزی میشه دیگه

فرمون من اینه فقط بزار بگذره یجا بالاخره معجزه میشه خدا بزرگه