من برنگردوندم،چون تو حال خودم بودم،ولی وقتی بهتر شدم،یکم شرایطم عوض شد،رفتم دانشگاه،کاملا فهمیدم میشده زندگیمو نگه دارم،با مشاوره رفتن،با بلد بودن اینکه چه رفتاری مقابل کاراش داشته باشم،خیلی جواب میده،درست کردن روش زندگی راه خوبیه💔😔
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
همون اخر خطم و اصلا دوست ندارم از نوع شروع کنم هیچ چیزی مثل اولش نمیشه قوریه شکسته بندش بزنی هیچ وقت به قشنگی اولش نیست خیلی ظاهر بدی داره اما قابل استفادست نمی خوام زندگیم قوریه بند زده باشه اخ از حرمتایی از بین رفته اخ از حرفایی که دل شکسته.......
زندگیو نباید جدی گرفت فقط رمزش همینه گلم مثلان دیشب من تو نی نی سایت داشتم تایپ میکردم یهو شوهرم با یه حس مچ گیری گفت با کی چت میکنی گفتم با دوست پسرم مشکلی داری؟؟؟کلان تو افق محو شد بدبخت😀😀😀
بهترین زندگی هم باشه ، هنوز ب ارامش نرسیدی از چهره ی ناراحت و قلب شکستت معلومه
بله میدونم،زمانو از دست دادم،و حسرتش خب باهامه
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....