2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنین حالم بده

74 بازدید | 5 پست

ما تازه اومدیم خونه جدید چند شبه سوسکای ریز از اینا که شفافن مث پر پرواز میکنن دارم میبینم.خونه تمیزه تازه سازه.اعصابم به هم ریخته.منم فوبیای سوسک.کابینتا رو خونه خالی بود حسابی تمیز کردم.میگن ممکنه از لوله فازلاب بیاد.ما مستاجریم اگه از کابینتا باشه چی؟دارم دق میکنم انقدر بهش فکر میکنم.اگه سم بگیرم به کجا بزنم آخه.خدایا کمکم کن

باید کل خونه رو سم بزنی. حتی تو‌کابینتا. تو فاضلاب هم بریز. بعد یکی دو روز از خونه برید بیرون خودتون. البته من قبلا سوسک کابینت داشتم پروازی نبودن. احتمال زیاد مال فاضلابن. 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کل خونه رو سم بزنی. حتی تو‌کابینتا. تو فاضلاب هم بریز. بعد یکی دو روز از خونه برید بیرون خودتون ...

خودمم حس میکنم مال فاضلابه.تو این چند روز که بارون شدیده زدن بیرون.خدا کنه اینطوری باشه اگه مال کابینا باشه که بدبختم

خودمم حس میکنم مال فاضلابه.تو این چند روز که بارون شدیده زدن بیرون.خدا کنه اینطوری باشه اگه مال کابی ...

نگران نباش عزیزم. من سوسکای کابینتم هم نابود کردم. سخت هست ولی شدنیه. دو سه بار کل کابینتا رو خالی کردم و ظرفا رو شستم. گذاشتمشون توی هال! بعد کل خونه و کابینتا رو سم پاشی کردم. دو روز از خونه رفتیم بیرون. بعد باز کل ظرفا رو شستم. کابینتا رو هم شستم و جا دادم. پدرم در اومد ولی ریشه کن شدن. شما هم کل خونه رو سم پاشی کن که خیالت راحت بشه

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت