2777
2789
عنوان

خیلی دلم براش سوخت..

387 بازدید | 24 پست

امروز شوهرم‌میره بیرون یه کاری داشت ضروری موقع برگشتن تصادف میشه یه زن و شوهر که خانومه باردار بوده هشت ماهش بوده بعد ماشینشونو پارک‌میکنن میرن اونطرف خیابون سوپر مارکت خرید میکنن وقتی برمیگردن یه دویست و شش با ۱۰۰تا سرعت میرسه بهشون خانومه که میبینه دارن‌تصادف میکنن شوهرشو هل میده خودش با بچه تو شکمش میزن زیر ماشین خودش میمیره ولی بردنش بیمارستان گفتن احتمالا بچه زنده بمونه با اینکه باردار بود جون شوهرشو نجات داد😔😢

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

مامانایی که کلاس اولی دارند یا فرزندشون میخواد بره کلاس اول 

یه کانال با کلی کاربرگ  تدریس صفحه به صفحه  و هر انچه که لازمه یه مامان کلاس اولی برای فرزندش اماده کنه

رفع اشکال درس ها و شیوه های نوین تدریس

avalihaebrahimi@

کانال تلگرام

و اینستا

avalihaebrahimi

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو شهر همیشه با ۴۰ تا میرم بخاطر اینکه خودم مادرم نمیخوام هیچ وقت ی مادرو عذا دار کنم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

اره واقعا انقد گریه کردم بمیرم بیچاره جوون مرگ شد ولی تو این‌اوضاع نمیتونن عزاداری کنن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
نمیشد خودشم بپره جلو🤔

اخه با اون شکمش که‌نمیتونست بیچاره 😢