2777
2789
عنوان

کیا طوطی دارن؟

9776 بازدید | 126 پست

میشه نوعشو بگید و کمکم کنید؟ دارم درموردشون تحقیق می کنم، شاید بخوام یدونه بگیرم.

بیشتر از همه نگران سر و صداشونم. طبقه پایین مستأجر هست و از یه طرف همسایه ی دیوار به دیوار‌. نگرانم جیغ و ویغشون همسایه ها رو اذیت کنه.

میخوام بدونم زمان خاصی داره سر و صداشون؟ مثلن کله ی سحر از خواب بیدار میشن سر و صدا می کنن؟ میشه بهشون آموزش داد که حداقل موقع خواب یا صبح زود ساکت بمونن؟

دیگه میخوام بدونم میشه بدون قفس بیرونشون برد؟ فرار نمی کنن؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

جواب هنه سوالات منفیه طوطی خیلی پر سر صداس زود آدمو خسته میکنه از کله سحر جیغ میزنن باید روشون پارچه بندازی شبا روزا صداشون تا راهرو میاد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سلام ما چند نوع طوطی داشتیم الان درموردشون برات توضیح رو میدم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت طوطی سان هست از مرغ عشق شاملش میشه تا کاسکو و ملنگو و کاکادو و ارا و عروس هلندی و ....

من عروس دارم

صدا هم دارن جیغ هم میزنن و اینکه دوست دارن بیرون بیان و کثیفکاری هم میکنن ولی خوب دل بسته بشی نمیتونی دل بکنی

سلام ما چند نوع طوطی داشتیم الان درموردشون برات توضیح رو میدم

سلام

خیلی ممنون 🌸

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من هم دارم هم میتونم کمکت کنم گلم(امضام) 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

گلم اول از همه سعی کنید جوجه طوطی بخرید تازه دونه خور شده سرلاکی نگیرید احتمال مرگشون بیشتره بعدش طوطی ملنگو بیشتر سوت میزنه تا که جیغ بکشه ولی طوطی عروس هلندی بیشتر حالت جیغ کشیدنه صداش(البته هر دوتاشون حرف زدن هم یاد میگیرن و براشون اصلا صدای سوت زدن نباید بزاری فقط حرف بزنی باهاشون)در مورد خوابشون هم الان برات میگم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
اگه منظورت طوطی سان هست از مرغ عشق شاملش میشه تا کاسکو و ملنگو و کاکادو و ارا و عروس هلندی و .... م ...

عروسو میشه بیرون از خونه برد؟

من هم دارم هم میتونم کمکت کنم گلم(امضام) 

چیه نوعش؟

عروسو میشه بیرون از خونه برد؟

نه هیچ پرنده ای رو نمیشه ببری سگ و گربه که نیست چون حتی اگه واقعا بهت بچسبه و تکون هم نخوره اصلا نمیشه اعتماد کنی یهو میپره و دیگه تمام 

ما طوطی ملنگو داریم اصلا صدا نمیده فقط ابجیم از تیر رسش دور میشه صداش میزنه مامان مامان شبا تو قفس میخابه یه پارچه میندازیم روش که نور نباشه تا زمانی بخابیم میخابه تازه عادت خواب ظهرم داره اگه ظهرا نخوابه عصر چرت میزنه در کل اگه جوجه  بگیری بهتر میتونی اموزشش بدی

خوابه پرنده هم از روز اول که خریدی یه پارچه سیاه اندازه قفس براش میزاری کنار هروقت موقع خوابش شد اون پارچه روهم روی قفس میندازی اینجور یاد میگیره تا وقتی اون پارچه روشه سرصدا نکنه و خودشون هم راحت میخوابن(برای تنبیه اصلا استفاده نکن از این روش)

چیه نوعش؟

الان عروس هلندی 

ببین طوطی ب تربیتش بر میگرده من عروس هلندی دارم همسایمون دوتا خونه اونورترم داره از صبح جیغ میکشه تا شب . ولی مال من ساعتای مشخص میخونه و بیشتر صحبت میکنه 

کاسکو داشتم اونم همینجور صحبت میکرد ولی اگ میگفتی نکن بسه و.. بدتر میکرد 

توی دامپزشکی ام اکثرا از عروس هلندی و گرینچک برای صدا راضی بودن و هم قیمت 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)