2777
2789
عنوان

بیاین خودتونو جای خدا بزارین😐

118 بازدید | 18 پست

سلام

میگم اگه ی کسی باشه که نمازو روزه و دعاش رو انجام بده

خیلی با مردم مهربون باشه و هر کمکی از دستش میاد انجام بده

بعد غیبت نکنه دروغ نگه تهمت نزنه.. 

اماااااا حجاب کامل نداشته باشه(نمیگم کلا حجاب نداشته باشه ها،میگم حجاب کامل نداشته باشه) آیا به نظرتون این شخص میشه بنده محبوب خدا باشه و امام زمان دوستش داشته باشه و روش حساب کنه؟

من جای خدا نیستم 

ولی خب اره بنده خوبیه

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم قبول میکردم ولی من که جاشون نیستم🙄

من میگم حجاب حق النفس هست در حدی که حالا چند سانت مو پیدا باشه فکر نکنم حق الناس بشه🤔

البته خودم حجابم کامله اما چادری نیستم 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بله عزیزم، چرا ک نه 

من خودم همین مدلی هستم 

میگن هرچقدر خدار و دوس داشته باشی اونم همینقدر دوست داره 

و هر چقدر بهش اهمیت بدی بهت اهمیت میده 

وفتی زیاد بهش نزدیک بشی کم کم حجابتم درست میشه 

اگه جای خدا بودم بخاطر ی سیب انقد عصبانی نمیشدم که این مسائل پیش بیاد😓 والا بخدا ارزش نداره 🚶

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞