2777
2789

عاليييي

كتابي ك بيرون خريدم ٧٠ ت ديجي داد ٣٠ ت 

كاغذ كلاسور 

شال

مسواك

كتوني

دمپايي روفرشي

تي شرت

همه چييي

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بله راضی هیتم زد اغتاب خربدم از این اسپیکر میکروفون ها و دوباره زد اغتاب 

کلاه خربدم 

ژل شستشو صورت 

ژل شیتشو بانوان 

مرطوب کننده صورت 

بله کاملا راضی بودم قبمتاشم از ببرون ارزونتر بود 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

یه دمپایی برای بچم خریدم 18 تو دیجی زده 39 تومن. 

بعضی چیزاش خوبه بعضیاش هم گرون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من یخچال جهیزیه ام رو حتی از دیجی کالا خریدم گوشی لوازم آرایش عطر همیشه راضی بودم

عزیزم یخچالت مشکلی نداشت راضی بوده؟قیمتش نسبت ب بقیه جاها چطور بود؟

من میخوام جارو برقیمو از اونجا بگیرم دو دلم همش میترسم ی مشکلی داشته باشه

و اینکه ی صابون سفارش دادم ک وقتی رسید هم بسته بندیش و هم خود جعبه محصول داغون و پاره بود 

حالا میترسم برا اونم همونطوری باشه و بالاخره وسیله برقی و قیمت نسبتا بالاتری هست

مییشه لطفا راهنمابیم کنی

عزیزم یخچالت مشکلی نداشت راضی بوده؟قیمتش نسبت ب بقیه جاها چطور بود؟ من میخوام جارو برقیمو از اونجا ...

عه ن من صابون گرفتم شامپو خمیردندون همه اینارو ازاونجامیگیرم حیف خمیردندون اینا ب ادرسم نمیاد 

عزیزم یخچالت مشکلی نداشت راضی بوده؟قیمتش نسبت ب بقیه جاها چطور بود؟ من میخوام جارو برقیمو از اونجا ...

اسفند ۹۵ خریدم

سامسونگ مدل روسو ۲

قیمت سفیدش اون موقع هفت میلیون بود

سیلورش هشت میلیون

سیلور خریدم

واقعا هم عالی بود

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834