2777
2789
عنوان

وزنگیری نوزاد شش ماهه

10167 بازدید | 44 پست

سلام مامانا دختر من با وزن ۲۲۸۰ به دنیا اومد چند روز دیگه شش ماهش تموم میشه و وزنش حدود ۵۵۰۰ شده

شیر خودمو‌ میخوره سه هفته هم هست براش غذا سوپ و حریره میدم ولی وزن نمیگیره چکار کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا زیاد بهش نده بیشتر لاغر میشه

خیییییلی کم وزن گرفته چرا زودتر به فکر نیافتادی ؟؟ دکترش نگف شیرخشک بهش بدی؟؟

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
غذا زیاد بهش نده بیشتر لاغر میشه خیییییلی کم وزن گرفته چرا زودتر به فکر نیافتادی ؟؟ دکترش نگف شیرخش ...

چندبار بردم‌دکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت 

دکتر قطره هاشم عوض کرد فایده نداشت

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
چندبار بردم‌دکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت  دکتر قطره هاشم عوض کر ...

چه قطره هایی بهش داده؟؟پیش متخصص میبردی؟؟بچه نصف حالت نرمال وزن گرفته مشخصه باید کنار شیر خودت کمکی ام‌میخور ه

چه قطره هایی بهش داده؟؟پیش متخصص میبردی؟؟بچه نصف حالت نرمال وزن گرفته مشخصه باید کنار شیر خودت کمکی ...

وزن نرمال الان باید ۷۴۰۰ باشه ولی دخترم حدود ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ شده 

قطره مولتی ویتامینای خارجی دادم هیچ کدوم اثر نکرد اللنم دارم شربت زینک میدم یک هفته است

ولی قدش خوبه روی نموداره

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
وزن نرمال الان باید ۷۴۰۰ باشه ولی دخترم حدود ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ شده  قطره مولتی ویتامینای خارجی دادم ...

خب چی میدادی اسماشون چی‌بود؟؟در کل غذاش باید شامل نشاسته و چربی باشه هر وعده اش،هر دوساعتم شیر بخوره

باید ۸۲۰۰ میبود الان تا شش ماهگی نرمال وزن گیری ماهی یک کیلو هستش

سرلاک اگه میخوره بهش بده

چندبار بردم‌دکتر گفت غذا شروع کنی خوب میشه غذا هم شروع کردم فایده نداشت  دکتر قطره هاشم عوض کر ...

عزیزم بچه ها به غذا که میفتن لاغر میشن .

تعجب میکنم دکترت همچین تجویزی کرده.

یا س۶یر خودت رو مقویی  کن و تا جایی که میتونی بهش بده یا شیر خشک کمکی هم علاوه بر شیر خودت بهش بده.

تا ۱ سالگی وزنگیری فقط با شیر هست

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl