2777
2789
عنوان

اختلاف جوابهای سونوگرافی

1096 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ۹ روز پیش سونوی بارداری دادم کیسه زرده و جنین دیده شد و۶ هفته و دوروزش بود که دکتر گفت واسه قلبش دو هفته بعد بیا من امروز رفتم یه مرکز دیگه سونو دادم این دکترم باز بهم گفت ۶ هفته و یک روزی حالا بنظرتون ممکنه خطا یا تفاوت اندازه گیری  دستگاهها بوده باشه یا دیگه امیدی نیست ؟کسی تجربه داره میتونید کمکم کنید؟دارم دیوونه میشم از غصه

خدایا شکرت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان دوهفته گذشته بوده که رفتی سونو دوباره یانه

نه الان مشکلم اینه که چرا اصلا رشد نکرده دکتر سونوگرافی گفت ممکنه خطای دید یا میزان دقت دستگاه هم دخیل باشه نمیشه قضاوت کرد چند روز دیگه واژینال بده

خدایا شکرت....
نه الان مشکلم اینه که چرا اصلا رشد نکرده دکتر سونوگرافی گفت ممکنه خطای دید یا میزان دقت دستگاه هم دخ ...

آره درست گفته. شبکه سلامت رو وقتی میدیدم پزشک خیلی معروفی بود میگفت جواب سونوگرافی رو میدین به ما و ما اعتماد میکنیم به هرچی توش نوشته چون ما نمیتونیم اونو خودمون بررسی کنیم مثل عکس رادیوگرافی که نیس که وارد باشیم بفهمیم چیه این فقط کار خوب دکتر سونوگرافی و دستگاه‌های خوب رو لازم داره. کاملا درست میگفت من چندبار سونو رفتم جاهای معمولی نتونستن بفهمن و میگفتن طبیعیه فقط وقتی جای خوبی میرفتم درست میگفت

آره درست گفته. شبکه سلامت رو وقتی میدیدم پزشک خیلی معروفی بود میگفت جواب سونوگرافی رو میدین به ما و ...

انشالله که خطای پزشکیه پسفردا میخوام برم همون جای اولی سونو بدم توکل بخدا با کلی دوا درمون و سختی و ذخیره پایین و فیبروم و مشکل اسپرم همسرم نهایتا هم با ای یو ای باردار سدم خداکنه ازم نگیردش

خدایا شکرت....
اختلاف سونو احتمالش هست همیشه جایی برو که هم دستگاه‌ها دقیق باشه هم دکترش باتجربه باشه

ممنونم که نظرتو گفتی دوست عزیز برام دعا کن ناامید نشم

خدایا شکرت....