2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم گفت چه تو مطب انجام بده چه تو مرکز ۴۰۰ هزار تومن

میشه ی خورده توضیح بده ینی نمونه از همسرم میگیرن تزریق میکنن تو بدن 

اخه قبلشم ی امپولو دهرو داره

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
میشه ی خورده توضیح بده ینی نمونه از همسرم میگیرن تزریق میکنن تو بدن  اخه قبلشم ی امپولو دهرو د ...

از وقتی پریود میشی تا نزدیکای تخمک گذاریت دارو میخوری هم خودت هم همسرت بعد یک روزی که تخمک آزاد میشه 

اسپرم شوهرت رو که قبلا گرفتن شسته شده و پر تحرک ترینش رو جدا میکنن و تزریق میکنن داخل رحمت

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
از وقتی پریود میشی تا نزدیکای تخمک گذاریت دارو میخوری هم خودت هم همسرت بعد یک روزی که تخمک آزاد میشه ...

من تاحالا ۶بار تو سیکل ای یو ای بودم فقط داروهاشو مصرف کردم طبیعی رابطه داشتم .

همسرم فقط میرع نمونه میده مث از اسپرم یا فرق داره

من تاحالا ۶بار تو سیکل ای یو ای بودم فقط داروهاشو مصرف کردم طبیعی رابطه داشتم . همسرم فقط میرع نمون ...

یعنی خودشون اسپرم رو وارد بدنت نکردن ؟؟؟

یعنی خودشون اسپرم رو وارد بدنت نکردن ؟؟؟

ببین دکترم بهم داروهاشو میداد بعد باسونو مشخص میکرد مثلا ۱۱شب امشب نزدیکی داشته باش 

اینجوری

ببین دکترم بهم داروهاشو میداد بعد باسونو مشخص میکرد مثلا ۱۱شب امشب نزدیکی داشته باش  اینجوری

عزیزم اون که ای یو ای نیست

باید اسپرم شوهرتو بگیرن تو محیط آزمایشگاهی میشورنش 

اگرم بخوای تعیین جنسیتش هم میکنن مثلا اسپرم های yرو جدا میکنن وقتی دارو های شما تموم شد دقیقا تو روز تخمکگذاریت دکترت باید با لوله مخصوصا اسپرم رو مستقیما وارد رحمت کنه بعدش باید یکساعت همونجا استراحت کنی تا اسپرم بره بالا خودشو به تخمک برسه البته قطعی نیست که بگیره