2777
2789

سلام خانومای گل من ۸ فروردین پ شدم و زمان تخم گذاری دکتر امپول اچ سی جی برای ازادسازی تخمک بهم داده بود روز ۲۴ پ یعنی ده روز بعد از زمان تخمک گذاری درد شدید تخمدان چپ داشتم دکتر بهم سونو و ازمایش بتا تیتر داد .سونو تو تخمدان چپ سه تا ماکروفولیکول ۱۸ و ۱۸ و ۲۱ نشون داد و بتاتیتر روز ۲۵ پ ۷۴ و روز ۲۶ پ ۱۰۸ شد .الان بعد از یه هفته دردم کمتر شده و بی بی چک هم مثبت پررنگ . هنوز دو روز به موعدم مونده . اینکه دردم کم شده نشونه خوبیه؟ ممکنه خارج از رحمی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فروردین از ۱۴ لکه بینی داشتم و ۱۷ شدید شد بعد دیگه قطع نمیشد واسه قطع شدنش دزوزپتیو دارم میخورم ینی بعد تموم شدنش پریود میشم؟اصن تخمک گذاریم پس کی میشه 

اگه با قرص حامله شم بچه چیزیش میشه؟

دکتر گفته روز موعدم باید حدود ۱۰۰۰ باشه درسته؟ 

موعد پریود باید ۱۰۰ باشه

معادل ۴ هفته بارداری

من بارداری دخترم روز ۳۵  .  تازه ۱۰۰ شد

پسرم روز ۲۸  شد ۲۲۷ 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
هنوز دو روز به موعدم مونده عزیزم. انشالله خیره برات

چرا دکتر بهت آمپول آزاد سازی داد؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
موعد پریود باید ۱۰۰ باشه معادل ۴ هفته بارداری من بارداری دخترم روز ۳۵  .  تازه ۱۰۰ ...

پس منکه روز ۲۶ پریود ۱۰۸ شدم ... خیلی نگرانم چون تخمدان چپم تیر میکشه و درد میکنه دکتر گفته استراحت مطلق کنم . گفتن البته ممکنه بخاطر فشار ماکروفولیکولای بزرگی که تو تخمدان مونده باشه خیلی میترسم 

چرا دکتر بهت آمپول آزاد سازی داد؟

چون قرص کلومیفن داده بود روز ۱۳ پ هم امپول hcg تجویز کرده بود برای ازادسازی تخمک و بارداری . من پارسال یه سقط داشتم و بعدش هم طبیعی باردار نشدم😔

پس منکه روز ۲۶ پریود ۱۰۸ شدم ... خیلی نگرانم چون تخمدان چپم تیر میکشه و درد میکنه دکتر گفته استراحت ...

چرا بترسی 

وصعیتت که خوبه

۴۸ ساعت بعد تکرار کن دوبرابر شده باشه

منم هاچ سی جی زدم

فولیکولم روز ۱۲  

۲۳ بود .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اصلا هم نمیخواد بدی.خارج رحمی چیه اینقدر استرس داری.خاطرت جمع خداوند دامنتو سبز کرده جلو جلو به پیشواز بدیها نرو 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم