سلام خانومای گل من ۸ فروردین پ شدم و زمان تخم گذاری دکتر امپول اچ سی جی برای ازادسازی تخمک بهم داده بود روز ۲۴ پ یعنی ده روز بعد از زمان تخمک گذاری درد شدید تخمدان چپ داشتم دکتر بهم سونو و ازمایش بتا تیتر داد .سونو تو تخمدان چپ سه تا ماکروفولیکول ۱۸ و ۱۸ و ۲۱ نشون داد و بتاتیتر روز ۲۵ پ ۷۴ و روز ۲۶ پ ۱۰۸ شد .الان بعد از یه هفته دردم کمتر شده و بی بی چک هم مثبت پررنگ . هنوز دو روز به موعدم مونده . اینکه دردم کم شده نشونه خوبیه؟ ممکنه خارج از رحمی باشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من فروردین از ۱۴ لکه بینی داشتم و ۱۷ شدید شد بعد دیگه قطع نمیشد واسه قطع شدنش دزوزپتیو دارم میخورم ینی بعد تموم شدنش پریود میشم؟اصن تخمک گذاریم پس کی میشه
موعد پریود باید ۱۰۰ باشه معادل ۴ هفته بارداری من بارداری دخترم روز ۳۵ . تازه ۱۰۰ ...
پس منکه روز ۲۶ پریود ۱۰۸ شدم ... خیلی نگرانم چون تخمدان چپم تیر میکشه و درد میکنه دکتر گفته استراحت مطلق کنم . گفتن البته ممکنه بخاطر فشار ماکروفولیکولای بزرگی که تو تخمدان مونده باشه خیلی میترسم