2777
2789
عنوان

روزه بگیرم یا ن؟؟؟

128 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان من ی پسر بچه دو ماهه دارم که فقط شیر خودمو میخوره به نظرتون اگ روزه بگیرم مشکلی براش ایجاد میکنه؟؟؟؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
ارررره خییییلی زیاد.... اصلا نباید بگیری
8
57%
ن میتونی چند روز ب چند روز بگیری
5
35%
بگیر روزه هاتو ... هیچ مشکلی پیش نمیاد
1
7%

ما نمیتونیم نظر بدیم.خودتون باید حال و اوضاع رو بسنجید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۶ ماه روزه نگیرید مخصوصا که فقط شیر خودتو میخوره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

روزه نگیر خصوصا بچه زیر ۴_۵ ماه که شیر فقط میخواد.

مگر اینکه خیلی تپلی یا خیلی قوی هستی و شیرت کم نمیشه و بچت گرسنه نمیمونه. شیرت کلا خیلیه و دووعده وعده هم بدوشی برای ظهر به بعدش بزاری کنار

من خودم بچم  یه سالشه ولی روزم میخوام اگه تونستم یه در میون بگیرم

ولی شما بچت کوچیکه تازه زایمان کردی

روزه بگیری شیرت کم و بی قوه میشه

یه خانم سالها پیش بخاطر روزه بچه دو ماهش رو از دست داد

ممکنه خودت متوجه نشی ولی بچه اذیت بشه

من خودم بچم  یه سالشه ولی روزم میخوام اگه تونستم یه در میون بگیرم ولی شما بچت کوچیکه تازه زایم ...

بازم خودت میدونی حکم شرعیش میگه اگه برای خودت و بچه ضرر داره نگیر که خودت باید بسنجی