2777
2789
عنوان

مامان های پسرهای متولد 83 کمک پلیزز

| مشاهده متن کامل بحث + 9475 بازدید | 196 پست
سلام به همه مامانای دلسوز مانی ما هم لحظه شماری میکنه برای رفتن به مدرسه اخه مدرسش جدیده دوستهاشم جدید میشن امیدوارم امسال هم بتونه مثل سالهای قبل دوستای خوبی پیدا کنه
خوشبختانه مانی تو درسش تا الان باهاش مشکلی نداشتم فقط مشکل مانی اینه تو کلاس خیلی حرف میزنه معلماش خیلی از این کارش عصبانی میشدن
تو خونه هم خیلی حرف میزنه در کل رو اعصاب همه میره با پر حرفیش خخخخخخخخخخخخخخخ

فعلا بای امیدوارم بچه هامون سال تحصیلی خوبی رو شروع کنن
عشقم همسری وپسری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها کجایید بیاید بگید چه خبر از مدرسه .روز اولو چیکار کردید من از معلم پویا خوشم نیومد خیلی دودلم مدرسشو عوض کنم یک مدرسه دیگه نزدیک خونمون هست که اونجا درسها رو تخصصی کردند مثلا ریاضی رو یکی درس میده علوم رو یکی و... نمیدونم شیوه خوبی هست یا نه؟
سلام پونا جون
چرا از معلمش خوشت نیومد

به نظر من اگه پسرت به محیط مدرسه و دوستاش عادت داره این کار رو نکن .بهش فرصت بده.

در مورد شیوه اون مدرسه هم فکر کنم برا بچه دبستانی خوب نباشه. چون بچه ها توی این سن هنوز وابستگی دارند و با یه معلم بهتر رابطه برقرار میکنند تا چندین معلم.

البته به نظر من بذار بقیه بچه ها هم نظر بدن ولی به هر حال تصمیم نهایی رو خودتون باید بگیری
ن والقلم و ما یستطرون
سلام
خوبید امروز روز اول مهر بود مانی روبردم مدرسه خیلی خوش حال بود معلمشون به ظاهر اروم بود مانی میگفت مهربونه خدا کنه معلم خوبی باشه

پونا جان زود تصمیم نگیر شاید معلم خوبی باشه اون شیوه هم که میگی برا بچه ها زوده چون همه تو اون شیوه درس نمیخونن برا پسرت شاید سخت باشه بخشید نارحت نشی میشن موش ازمایشگاهی ببینم تو این شیوه موفق میشن یانه
زانی هم که واسه ما تازه پیش دانشگاهی اومد دختر خاله من سال اولی بودن که میرفتن پیش دانشگاهی خیلی اذیت شدن تازه اونا بزرگ هم بودن
به نظر من این کارو نکن
عشقم همسری وپسری
سلام خانمهای گل .من تهران نیستم عزیزم پسرم غیر انتفاعی میره .نمیدونم چیکار کنم با معلمش که صحبت میکردم حس میکردم بیان خوبی نداره .ولی پویا اصرار داره همینجا بره .فعلا دارم تحقیق میکنم
عرفان من که خیلی مدرسه اش رو دوست داره کلی هم دوست داره اونجا باهاشون صمیمی شده مشکلی دراین خصوص ندارم
ولی پونا جون احساس میکنم خیلی حساس هستی نگران نباش پسرای ما باید با شرایط مختلف خودشوو رو هماهنگ کنن فردا توی زندگی ممکنه توی شرایطی قرار بگیرن که ما راضی نباشیم ولی ازالان باید بهشون یاد بدیم که چطوری توی اون شرایط هم خاص باشن و عالی عمل کنن.
به نظر منم هی معلم بچه ها عوض شه باشون خوب نیست . البته من دوست داشتم معلم عرفان امسال مرد میبود ولی خوب بازم زنه.
عرفان دیروز به من میگه معلمون خیلی خوبه میگم چرا میگه بچه ها حرف میزدن 6 بار گفت ساکت باشین ولی دعوامون نکرد. اینم حس پسر ما از یه معلم خوب. تازه معلماشون اصلا اهل دعوا هم نیستن چون مدرسشون یه جورایی نمونه مردمیه
سلام بچه ها
یه سوال ازتون دارم لطفا اگه میتونید کمک کنید
شما در مورد مسائل جنسی بچه هاتون ازتون میپرسن ؟چی جواب میدین من که موندم چی بگم پلیزززززززززززززززز
پسر من سوال کرده نمیدونم چی بهش بگم
عشقم همسری وپسری
سلام خوب هستین امیدوارم همیشه مامانای سالم وسرحالی باشین
کجایین چرا نماین ؟امروز نشستم پوشه کار مانی رو تزیین کردم خیلی خسته شدم اخه معلمشون میگفت اموزش پرورش خواسته امسال یه طرح روی جلد پوشه طراحی کنید
راستی کلاس مانی شده 13 نفر خیلی نگرانم شلوغ بشه هههههه تا قبل از مهر از خلوتی مدرسه نگران بودم الان از شلوغیش
خانم مانی میگه مانی پسر خلاقیه دو تا کتاب برام نوشته واسه مانی بگریم که تو خونه باهاش کار کنم میگه از بچه ها سطح علمیش خیلی بالاتره خیلی خوشحال شدم میگفت سال دیگه بزار جهشی بخونه میتونه کشششو داره
من و باباش زیاد موافق نیستیم ولی معلمش میگه میخوام امادش کنم برا جهشی نمیدونم هر چی خدا بخواد ببینم چی میشه تا سال دیگه خدا بزرگه
وای چقد پر حرفی کردم فعلا خداحافظ
عشقم همسری وپسری
سلام مانیم جون
پسر من 4 روز پیش در مورد فرق زایمان طبیعی و سزارین پرسید منم راستشو گفتم. بعد دیدم خودش توی کتاب دیده و از نقاشی فهمیده بوده.کتاب همه ی مادران سالمند اگر... نمی دونم پسرت چی پرسیده آخه چون سوال داریم تا سوال