2777
2789
عنوان

ی سوال خانومانه خواهشا ییاین

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 87 پست

ممنون از راهنمایاتون اگه دوس داشتین گزارش بزنین تو تاریخچه تاپیکام نمونه ممنون نیشم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حالا کمش اشکال نداره ولی بهتره دوتاتون ترک کنین چون تو شیردهی هم نمیشه اصلا کاری باسینه داشت و ...

چی گناهه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
اگرخانم تحریک نشه مشکلی نیست من فکر می کنم برای رفع نیاز شوهرش این سوال را پرسیده.

بعله دقیقا

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
اگرخانم تحریک نشه مشکلی نیست من فکر می کنم برای رفع نیاز شوهرش این سوال را پرسیده.

شده دست بزنی به سینه تحریک نشی 

منظورم از دست نزدن فشارش نده که ترشح نده 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

سلام عزیزم من پزشک نیستم ولی کنکور تجربی میدم امسال فک کنم نظرم درست باشه 

ببین ی هورمونی هست ب اسم پرولاکتین که وقتی بچه سینه مادر رو میخوره ترشح میشه ب خون این هورمون یک کار دیگه هم انجام میده . موقع زایمان انقباض و انبساط رحم رو افزایش میده تا بچه زودتر و راحت تر ب دنیا بیاد.  بنابراین تحریک سینه در ماه های آخر بارداری میتونه موجب ترشح بیشتر پرولاکتین و زایمان زودرس بشه 😊 اگه حواب سوالتونو گرفتید لطفا دعام کنید قبول شم ممنون

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  
سلام عزیزم من پزشک نیستم ولی کنکور تجربی میدم امسال فک کنم نظرم درست باشه  ببین ی هورمونی هست ...

ممنونم عزیزم ایشالاااا هرچی صلاحته پیش لیاد

سلام عزیزم من پزشک نیستم ولی کنکور تجربی میدم امسال فک کنم نظرم درست باشه  ببین ی هورمونی هست ...

میشه منم یه سوالی بپرسم ازتون شاید جوابشو بدونی در مورد اسپرم ؟

😍خدایا شکرت 😍
میشه منم یه سوالی بپرسم ازتون شاید جوابشو بدونی در مورد اسپرم ؟

جانم؟

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون