2777
2789

اول بگم معذرت اگه طولانی میشه.  چون خیلی دلم پره . خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه . براش دعا می کنم . 

بچه ها من یه آدم خیلی منضبطم که همیشه درس خوندم همیشه شاگرد اول بودم حتی تو دانشگاه . من از درس خوندنم نتیجه گرفتم به شغل مورد علاقه بعد ده سال آرزو داشتن رسیدم و اینا رو فقط به خاطر زحمتای فراوانی که سال کنکور کشیدم میدونم. همیشه دلم میخواست اگه قراره ازدواج کنم با یکی که عین خودم درس خونه ازدواج کنم . کسی که آینده نگر باشه به شدت.

ولی بچه ها ازدواج من دقیقا برعکس شد😭 شوهرم آدم خوبیه اخلاقش بیسته ولی اصلا مسئولیت پذیر نیس یعنی نمیشه بهش تکیه کرد . همش خودم باید فکر آینده باشم . حتی کار درست و درمان هم نداره و منی که خودم کار دارم کارم شده هر روز آگهی های استخدام رو بگردم تا شاید یه شغل خوب براش پیدا بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اوایل ازدواج فهمیده بودم انگار جای ما دوتا عوض شده تو زندگی ولی خیلی با آرامش و با رعایت نکات روان شناسی باهاش حرف میزدم و ازش میخواستم که یکم درس بخونه شاید یکی از آزمونهای استخدامی رو قبول شد. ولی هربار گفت چشم و نکرد.  کم کم رفتار منم عوض شد.  عصبی میشدم و عین بچه ها سرش داد می کشیدم که درس بخون .‌برو فلان جا دنبال کار . و حتی قبل اینکه بره جایی مصاحبه بهش یاد میدادم چه جوری حرف بزنه.  اونم همش گفته چشم یا مسخره بازی دراورده و کاری نکرده.
هربار دعوامون میشه اون همش میگه من دوستت دارم باشه واسه تو تلاش می کنم ولی فایده نداره .
یعنی اینجور بگم این آقا نهایت ارامشه.  من نهایت استرس و سرعت عمل بودن.
کم کم از بس دیدم فایده نداره و به خاطر فکرایی که تو خلوتم همیشه با خودم می کردم جوری شد که هرکاری که میخواد بکنه تحقیرش میکنم و میگم تو نمی تونی تو فلانی . حتی خرج زندگی رو هم من میدم و اگه به روش نیارم نمیگه چرا تو دادی.
خیلی ناراحت میشم که تحقیرش می کنم چون من همچین آدمی نبودم ولی خودش کاری کرده این جوری باشم.
تو رو خدا بگید من چیکار کنم. افسرده شدم. دلم طلاق میخواد ولی نمیدونم چیکار کنم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس اگه این ملاک خیلی برات مهم بود چرا از اول باهاش ازدواج کردی عزیزم؟

چون قبل این ملاک یه ملاک دیگه برام مهم تر بود اونم اخلاق خوب بود که خداروشکر داره.

من بچه بودم به مامانم گفتم بذار ازش بپرسم که معدل دبیرستانشچند بوده ولی بهم خندید و گفت مگه تو میخوای با درس خوندن اون ازدواج  کنی😣

عزیزم اول بگو همسرت دقیقا الان شغل داره یا نه؟

بعد هم شما چون حساس هستی و حواستون به همه چی هست باعث شده شوهرتون خیالش راحت شه و بیخیال شه..چون شما مثل یه مادر هواشو داری.. بزار خودش دنبال کار باشه و اینقد تر و خشکش نکن تا بتونه خودش رو نشون بده.. با تحقیر کردنش هم کار رو خرابتر میکنی و اعتمادبنفسش میره.

قبل ازدواجتون هم کار نداشت؟؟

قبل ازدواج خانوادش گفتن سه جا هست که میتونه کار کنه ولی هیچ کدوم نشد 

منم به خاطر کارش قبول نمی کردم ولی همه می گفتن حیف این پسره خیلی خوبه اگه از دستش بدی 

شغلت چیه؟اعتقاد قبل ازدواج به من شبیهه،منم همین اعتقاد رو داشتم،با یه درس خون هم ازدواج کردم،ولی آینده نگری و معامله ی ملک و ماشین این جور کارها رو اصن بلد نیس، ولی شکر خدا استخدامه،خب چون درس خون بود،منم بشدت استرسی،عجول،آینده نگر،برنامه ریز

[QUOTE=134052448]معلمم[/QUOTوای نمیدونم چرا معلم ها شانس ندارن ,یه فامیل هم ما داریم شوهر اون کار میکنه ولی به زنش اصلا پول نمیده ,خانومه خودش خونه ,خرید,ماشین خرید ,کل وسایل خونه رو خرید حتی خرجی خونه نمیده به زنش معلوم نیست پولهاشو چکار میکنه ,زنش تازه تا حقوق میگیره میبرتش کباب فروشی بهش شام میده