2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از راهنماییتون . من زایمان کردم و عملمم خانوم عبدالملکی انجام دادن . بله ...

سلام دوست عزيز ..مطبشون كجاست ؟ سزارين هم انجام ميدن يا فقط طبيعي؟ سونوگرافي مطبش داره كه وضعيت بچه رو چك كنه ؟

سلام دوست عزيز ..مطبشون كجاست ؟ سزارين هم انجام ميدن يا فقط طبيعي؟ سونوگرافي مطبش داره كه وضعيت بچه ...

سلام عزیزم . نمیدونم مطبشون کجاست گلم من کلینیک بیمارستان مادران میرفتم پیششون . هم طبیعی هم سزارین  انجام میدن . چون مطبشون نرفتم اطلاعی ندارم عزیزم .

من ۷ مرداد هستم. ولی هنوز دودلم. به خاطر وضعیت کرونا هم خیلی از خونه خارج نمیشم که بتونم تحقیق کنم، ...

سلام عزیزم

من با ایشون و دکتر حسن گوگل زایمان داشتم عالی هستن

نه درد نه جای بخیه

چند ساله که بیمارشونم

سلام عزیزم من با ایشون و دکتر حسن گوگل زایمان داشتم عالی هستن نه درد نه جای بخیه چند ساله که بیما ...

عزیزم دکتر مریضارو یکی یکی معاینه میکنه؟ وقت کافی میزاره؟ من هفته پیش یه جا رفتم ۳-۴ نفر با هم میرفتن داخل، انقدر شلوغ بودکه اصلا دکتر نمی فهمید کی چی میگه!

عزیزم دکتر مریضارو یکی یکی معاینه میکنه؟ وقت کافی میزاره؟ من هفته پیش یه جا رفتم ۳-۴ نفر با هم میرفت ...

بله تک تک معاینه میکنن و وقتم میذارن شما شنبه ها ساعت ۱۰صبح برید بیمارستان مادران دکتر اونجا هستن معطلیم نداره سریع میرید داخل