2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم   اره عمل منم ایشون انجام دادن . راضی بودید؟

سلااام عزیزم،، میشه راهنمایی بفرمایین که آیا راضی بودین از سزارینتون پیش ایشون؟؟ دردتون بعدش زیاد بود؟؟ از بخیه ها و جای سزارینتون راضی بودین؟

سلااام عزیزم،، میشه راهنمایی بفرمایین که آیا راضی بودین از سزارینتون پیش ایشون؟؟ دردتون بعدش زیاد بو ...

سلام گلم .

بله من راضی بودم . خیلی خوب بود.

دردم که با شیاف اصلا چیزی از درد نفهمیدم عزیزم .

بخیه هامم خیلی خوبه با این که الان هنوز یکماهه از عملم میگذره ولی جاش مشخص نمیشه .درصورتی که من خیلی بد زخمم و هر وقت جاییم زخم میشه گوشت اضافه میارم ولی بخیه هام اینجوری نشدن 

سلام گلم . بله من راضی بودم . خیلی خوب بود. دردم که با شیاف اصلا چیزی از درد نفهمیدم عزیزم . بخیه ...

مرسییی عزیزززم از راهنمایی تون🙏🏼🙏🏼🙏🏼  شما افراد دیگه ای هم میشناختین و پیششون رفتین؟ چون یکی معرفی کرده ایشونو ولی هیچ اطلاعات یا کسی که زایمان کرده باشه باهاشونو ندیدم،، باز خوبه شما یه کم خیالمو راحت کردین❤️❤️❤️

مرسییی عزیزززم از راهنمایی تون🙏🏼🙏🏼🙏🏼  شما افراد دیگه ای هم میشناختین و پیششون رفتین؟ چون ...

خواهش میکنم عزیزم .

نه عزیزم من خیلی اتفاقی باهاشون آشنا شدم .دکتر خیلی مهربونی هستن .خیلی به من آرامش دادن .من خیلی راضی هستم از ایشون .

زایمانتون کی هست ؟

خواهش میکنم عزیزم . نه عزیزم من خیلی اتفاقی باهاشون آشنا شدم .دکتر خیلی مهربونی هستن .خیلی به من آر ...

من ۷ مرداد هستم. ولی هنوز دودلم. به خاطر وضعیت کرونا هم خیلی از خونه خارج نمیشم که بتونم تحقیق کنم، باز خدا رو شکر شما بهم دلگرمی دادین🙏🏼🙏🏼🙏🏼💗💗💗

سلام عزیزم من با ایشون آشنایی کامل دارم من از طریق دو تا از دوستانم با ایشون آشنا شدم دکتر فوق العاده خبره و کار درستی هستن خیلی هم مهربونن و با مریضاشون ارتباط خیلی خوبی برقرار میکنن خیلی به آدم آرامش میدن من که راضی بودم از خیلی ها هم شنیدم که راضی بودن تعریفشونو زیاد میشه شنید کلا

سلام عزیزم من با ایشون آشنایی کامل دارم من از طریق دو تا از دوستانم با ایشون آشنا شدم دکتر فوق العاد ...

سلام دوست عزیز. خیلی ممنون از راهنماییتون . من زایمان کردم و عملمم خانوم عبدالملکی انجام دادن . بله درسته . دکتر فوق العاده ماهری هستن و خیلی خیلی آرامش بخشن .انقدر با بیمار خوش رفتار هستن که تمام استرس بیمار از بین میره . منم خیلی راضی بودم ❤