2777
2789

دخترم رفلاکس داره متوسطه دکتر نمیتونم ببرمش با وضعیت کورونا

قبلا دکتر رانیتیدین و پدی لاکت و سگا گریپ داده بود

دوبارم پدی لاکت و تکرار کردم اما دگ تاثیر نداره و رانیتیدینم که خوب دگ نیست

بجای اینا جایگزین مناسب چی هست

ایا بیبی کر و موتیلیوم بدم خوبه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروها رو حداقل باید ۱۰ روز بدی تا تاثیرشو ببینی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

رانتیدین ک مضخرفه اثرنداره

میتونی اس امپرازول 

امپرازول

باکلوفن

نکسیوم

پنتوپرازول 

بدی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

پسر منم رفلاکس داشت الان خوبه خوبه 

سرشو با روغن کنجد ماساژ بده ملاجشو نیم ساعت بمونه بعد بشور من دوبار این کار رو انجام دادم خوب شد،

از قطره بینی و پوار حتما روزی دوبار باید استفاده کنی 

حتما باید سطح شیبدار بخوابونیش

وعده های شیرش بیشتر بشه و زمانش کم 

دوست دارم خدا جون
ببخشید یسوال بپرسم؟

بپرس عزیزم

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
بپرس عزیزم

من میتونم محصولات گوسفندواستفاده کنم شیروماست وگوشت رفلاکس نوزادوبدترنمیکنه؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
موتیلیوم روی رفلاکس پسرهای من اثر خوبی داشت البته رژیم خودتون هم خیلی موثره

رژیم خیلی سختی دارم هرچیزی نمیخورم

بچم با دارو خیلی اذیت میشه 

تو اینستا بزن تخصص من رایگان با متخصص های اطفال درمیون بزار جواب میدن

متاسفانه اینستا ندارم 

[QUOTE=134043122]داروها رو حداقل باید ۱۰ روز بدی تا داروهارو سروقت میدم همیشه و صبر میکنم اما یکم میترسم الان