2777
2789

بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید. یعنی من یساعت بیرون باشم اون خونه با استرس درو باز میکنم. میام خونه میبینم شهر شامه. 

نظافت شخصیش رو هم اصلا رعایت نمیکنه. هی میگم فلانی رو نگا چ تمیزه. مرد نامحرم نه دایی های خودمو مثال میزنم. نمیفهمه تو کله ش فرو نمیره. هر وقت میره دسشویی پشت سرش باید برم دسشویی بشورم. ماشینمون ک نگم براتون. 

نمدونم ننه این چجور بارش اورده 6ساله نتونستم درستش کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رک بهش بگو....کاملا رک و صریح...و خودت تعیین کن الان وقت مسواکته..الان حموم...الان کارواش ماشین و واکس کفشت...

من اینجوری شوهرمو درست کردم...یعنی تا نگم انجام نمیده..ولی دیگه وقتی میگم سریع انجام میده چون میدونه بد قاطی میکنم بدااااااا

مال منم پاهاش بو میده از سرکار میاد میگم بشور تنبلی میکنه میگم فقط پاهاتو از مچ به پایین ولی گوش نمیده😷 جوش شیرین هم میریزم تو کتونیش ولی فقط برای دوروز خوبه بعدش دوباره بو میده 🤕

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

وقتی حتی یکم کار خوب انجام میده خیییلی زیاد از،ش تعریف کن به روش نیار که کثیفه مثلا وقتی میره دوش بگیره بهش بگو بوی گل میدی چقد تمیز شدی یا ماشینت چقد مرتبه به به مردا عاشق تشویقن وتعریف خب البته به روی خودشون نمیارن که ذوق میکنن ولی تو دلشون غوغا هست 😄😄

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

تنها خصلت خوبی که شوهرم داره همینه 🤣🤣🤣

به شدت تمیز باور نکردنی . فک نکنم کسی مث شوهر من تمیز باشه لباساشو یا با دست میشوره یا اتوشویی میده . لباسای سفیدشو هربار که بپوشه بلافاصله در میاره میشوره خشک میکنه اتو میزنه تمام لباساش اتوکشیده حتی زیر شلواری کفشاشو همیشه میشوره و واکس میزنه تو کشوش هیچ لباس کهنه ای نداره از بس تمیز نگه میداره . تو آشپزخونه در قابلمه هامو یا شیشه پاک کن پاک میکنه جا ادویه هام همیشه برق میزنه میز تلویزیون ترازو بخاری ها همیشه شیشه پاک کن میزنه . حموم هر دو روز میره و ولی سرشو هر روز میشوره . یه چیز بگم کیسه و روشوب میکشه تو حموم 🤣🤣🤣🤣🤣

و خیلی کارای باور نکردنی دیگه . 

ولی خب عیب دیگه ای داره که هیچ زنی نمیتونه باهاش کنار بیاد اونم اینه که کار بیرون تنبله و دل به کار نمیده همیشه بی پول . در حد بخور و نمیر کار میکنه