2777
2789
عنوان

هیچ انگیزه ای ندارم دیگه

180 بازدید | 16 پست

من یه دختر بشدت شادو شیطون بودم ولی بعد از مرگ مادربزرگم کمتر خندیدم ۳روزه پیشم یکی از همکلاسیآمو از دست‌دادم‌ک باعث یاداوری شد .انگیزمو واسه همه چی از دست دادم زبانم تموم شده و بعد کرونا دوره های اموزش رو شروع میکنم و شروع به تدریس میکنم از لحاظ قد قدم ۱۶۲ و هیکلم واقعا قشنگ بود ولی خوب بخاطر کرونا دیگه باشگاهم نمیرم و بی انگیزه شدم مخصوصا از لحاظ درسی منی که انقدر درسم خوب بود حتی تو انوایی و ارایشگاه و لوازم تحریریا و کل مدرسه حرفم بود الان ۳ ماهه لای کتابو وا نکردم و از درسایه امسال هیچییی بلد نیستم 

دلمم میخواد ازدواج کنم یکی از استادام ازم خواستگاری کرده البته غیر رسمی و قرار شد حضوری بینیم همو و اونجا تصمیم بگیریم واسه ازدواج 

واقعا نمیدونم چیکار کنم خوابم زندگیم همه چیم بهم ریخته کمکم کنید بگید چیکار کنم بشم مثل قبل 

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کن که شوهر جایی نیس انگیزه رو بعدنم میشه به دست اورد

خیلی حس خوبی بهش دارم ولی خوب میترسم که نکنه ازم خوشش نیاد و ...خانواده اذیت کنی هم دارم 

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
برواستادو ببین خوب میشی

برای سلامتی تو دلیتون صلوات فرستادم انشالا بسلامت بغلش کنید .حس شما چیه به این موضوع بنظرتون  ازدواج میکنیم و خوشبخت میشیم؟

اول اول اول خواهرانه بهت توصیه میکنم خوابتو درست کن، شب بخواب، روز بیدار باش، مادر تمام مریضیا این شب بیداری مزخرفه که مد شده

بعد ببین چه قدررررر سرحال و باانگیزا میشی

بعد برو دنبال کارا و اهدافت

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خودتو سرگرم کن برای مادر بزرگ و دوستت واقعا متاسفم خدا رحمتشون کنه به مرور و بعد قرنطینه بهتر میشی ...

کمتر از یه ماه وقت دارم یسالو بخونم وقتم خیلی کمه

برای سلامتی تو دلیتون صلوات فرستادم انشالا بسلامت بغلش کنید .حس شما چیه به این موضوع بنظرتون  ا ...

هرچی خدا بخاد همون میشه. 

ممنون عزیزم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
اول اول اول خواهرانه بهت توصیه میکنم خوابتو درست کن، شب بخواب، روز بیدار باش، مادر تمام مریضیا این ش ...

بخدا دنبال مد نیستم شبا بشدت دلم میگیره و شده از ۹ تو تختم و تازه ۴ صبح خوابم میبره و ده صبح بیدار میشم

دوست دارم که ازدواج کنم حس خوبی به استادم دارم ولی نمیدونم چی میشه

ازدواج که قرص مسکن نیست دوست خوب من ازدواج بدون عشق و فکر یعنی از چاله در اومدن افتادن تو چاه تسلیت میگم به خاطر مادر بزرگ و دوستت میدونم سخته ولی به خاطر شادی روح اونا هم که شده شاد باش بشین خوب فکر کن مگه چند سال دیگه جوونی میتونی از هوش و زیباییت لذت ببری؟پیدا کردن یه دوست که پایه دیوونه بازیات باشه میتونه کمکت کنه یا اگه مشاور خوبی سراغ داری که بدتر گیجت نکنه برو پیشش دردودل کن سبک میشی

ازدواج که قرص مسکن نیست دوست خوب من ازدواج بدون عشق و فکر یعنی از چاله در اومدن افتادن تو چاه تسلیت ...

نه نه من بخاطر رهایی  از این وضع نمیخوام ازدواج کنم میدونم ازدواج نه شوخیه نه بچه بازی 

استادمو دوس دارم ولی خوب نگرانم ک چی میشه 

نه نه من بخاطر رهایی  از این وضع نمیخوام ازدواج کنم میدونم ازدواج نه شوخیه نه بچه بازی  ا ...

استادت چند سالشه؟خودت چند سالته؟میدونم سن فقط یه عدده ولی چه بخوای چه نخوای تو زندگیت تاثیر میزاره مخصوصا تو که به قول خودت انقدر شادو شیطون بودی دورانی که برا تو باید پر از هیجان باشه و هنوز دنبال تجربه کردنی دقیقا همون دورانی میشه که استادت میخواد از آرامش زندگیش لذت ببره و این که هیچ مردی تا عشق و حالش تکمیل نشه سراغ زن گرفتن نمیره بشین خوب فکر کن من شرایطتو نمیدونم ولی زود تصمیم نگیر مطمعن شو مرد زندگیت همونیه که قراره شونه یه شونت راه بیاد❤