2777
2789

[QUOE=134009941]من قطع رابطه نیستم اما رابطه‌ام خیلی سرده مقصر هم خودشون هستن،خیلی اذیتم کردن و با زبون و رفتارشون ...[/QUOTE]

دقیقا منم همینجوری ام فقط خود شوهرم توشون خوبه برا همین نمیخام باهاشون قاتی بشه شما رو رابطتون اثر بدی نداشته؟من فعلا عقدم نمیتونم اما بعد عروسی میخایم جدا شیم ازشون همش از اثراتش میترسم البتع به جز مادرش

مثلا چه سختی داره؟ 

اینکه اونا میرن اونجا راجع به چیا حرف میزنن

چیکار می کنن

بعد دیر میان

من امتحان کردم

چند ماه قطع کردم

بعد دیدم نمیشه توقع دارن ک نوه شون تنها بره. میبرن هر جاییکه خواستن! هی ازش حرف میکشیدن

الان خودمم میرم. بازم دیر به دیره ولی سر سنگینم 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از الان به فکر قطع رابطه افتادی . بجاش به فکر حل مشکل باش

یه مشکلاتی دارن که حالا بماند نمیخام غیبتشون بشه چیز حل شدنی ای نیست خود شوهرمم موافقه میگه فقط یه احترامی بهم بذاریم همین رفت وامدی نداریم اما میترسم هی برن حرف بزنن که فلانی اینجوریه در ضمن خواهر برادر ناتنی هستن

یه مشکلاتی دارن که حالا بماند نمیخام غیبتشون بشه چیز حل شدنی ای نیست خود شوهرمم موافقه میگه فقط یه ا ...

عزیزم سعی کن رفت و آمد داشته باشید ولی خب کمتر . 

دوقلو های عزیزم دوستتون دارم بیشتر از جونم. 
چرا از الان به فکر قطع رابطه افتادی . بجاش به فکر حل مشکل باش

خونه مادر شوهرم الان میرم با اون خیلی خوبم ولی وقتی مثلا برادر شوهرم باشه نمیرم اصلانم باهاشون قاتی نمیشم خود شوهرمم چون میدونه من خوشم نمیاد یواشکی به مامانش گفته اینا بعد عروسی کاری به من نداشته باشن

عزیزم سعی کن رفت و آمد داشته باشید ولی خب کمتر . 

خب میخایم خیلی کم کنیم و محدود من مثلا برا مناسبتا و اینا فقط بهشون ی تبریک خشک و خالی میگم همین من خودم رفت و امدو خیلی دوس دارم اینجوری نیستم الکی بخام تفرقه بندازم ولی با هر کسی نه چون همسرم باهاشون متفاوته نمیخام مثل اونا بشه

وااا!!! چرا شماها اینجوری اید؟

شماها که با خونواده شوهراتون قطع رابطه میکنید ،چرا اصلا عروس این خونواده ها میشید؟ مگه میشه همه شون اژدها باشن و فقط شماها و شوهرهاتون خوبید؟؟   تا حالا فکر کردید که بعیده یک خونواده کلا اژدها باشه و فقط شما یک نفر خوب باشید؟تا حالا فکر کردید ممکنه ایراد از شماها باشه؟

فقط فقط میتونم بگم انشاااااالله که خودتون پسردار بشید و عروسهایی نه بهتر و نه بدتر، دقیقا با اخلاق خودتون گیرتون بیاد😑😑😑

خب تاثیر بدی روی بچت نمیذاره.به نبودن شما عادت کن مثلا

در حد یه سر زدن میرن.البته من اکثر اوقات نمی‌ذارم بچم بره چون بچم هروقت رفته یا با گریه یا با دست زخمی برگشته.بعدشم میگن حتما خورده زمین.