2777
2789
عنوان

دیه امسال...

92 بازدید | 12 پست

بچه ها من همسرم پارسال همین موقع تصادف کرد😔 پای چپش داغون شد و استخونش شکست.دوبار جراحی شده آخرش از مغز استخونش تزریق کردن ک جوش بخوره..پلاتین هم داره...پای راستش هم کبود و زخم شده بود..بیمه تامین داره.. الان یکساله الاف این دکتر واون دکتریم..از جیب خودمون نزدیک 15تومن خرج کردیم..بنظرتون دیه رو چقد میدن.حداقل بیارزه ب این همه عذابی ک کشیده

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

آشنا داشته باشی پ قانونی خوب میدن ن کم میبرن 

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

ما یکی از اقواممون فقط یکیو به شوخوهی هل داد فقط پاش سر سوزن شکست 70 میلیون بریدن

تو باید خیلی بگیری..

فقط قبل یک سال باید شکایت کنی وگرنه باطله...

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱ سال دیه نگرفتین یعنی؟ 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

۱ سال دیه نگرفتین یعنی؟ 

ن ..هی میریم پزسک قانونی و دکتری ک عملش کرده ..چون میگن پاش باید بهبود پیدا کنه ک دیه رو بدیم.ماهم آره از طرف همونموقع شکایت کردیم 

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉
ما یکی از اقواممون فقط یکیو به شوخوهی هل داد فقط پاش سر سوزن شکست 70 میلیون بریدن تو باید خیلی بگیر ...

الانم پاش یکم لنگ میزنه..وقتی از درد اونجوری راه میره دلم آتیش میگیره و بغضم میگیره میگم نکنه اینجوری بمونه تا آخر

ن ..هی میریم پزسک قانونی و دکتری ک عملش کرده ..چون میگن پاش باید بهبود پیدا کنه ک دیه رو بدیم.ماهم آ ...

انشالله خوب بشه شوهرت هر چه سریعتر.

شوهرت سر کار نرفته یک ساله؟

اون فردی که زده ملاقاتی میاد؟

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

الانم پاش یکم لنگ میزنه..وقتی از درد اونجوری راه میره دلم آتیش میگیره و بغضم میگیره میگم نکنه اینجور ...

برو و پیگیرشو واقعا ارزششو دارع

من برا مامانم بعد یکسال رفتیم الان از برج 10منتظرجوابیم

نگین که شمام وختی بچه بودین دلتون میخواس از اون نونا که هایدی میخوره بخورین!
انشالله خوب بشه شوهرت هر چه سریعتر. شوهرت سر کار نرفته یک ساله؟ اون فردی که زده ملاقاتی میاد؟

حتی زنگم نزدن....سره کارم میره آره ولی با مصیبت ... شبا ک میاد همش باید با پماد و قرص آروم بگیره بخوابه

برو و پیگیرشو واقعا ارزششو دارع من برا مامانم بعد یکسال رفتیم الان از برج 10منتظرجوابیم

آره بابا پیگیریم...همین الانم رفته پزشکی قانونی برا معاینه