2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال باردار بودم فقط ی روزشو گرفتم اون موقعه 3ماهم بود ی فامیلمون گ بارداریش همسن من بود تا اخرش گرفت حالا بچه منو ببین بچه اونو ماشالا بچه اش اینقدر سفید تپل حالا پسرم ی کم لاغر 

در تاریخ 99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد😄❤
من پارسال باردار بودم فقط ی روزشو گرفتم اون موقعه 3ماهم بود ی فامیلمون گ بارداریش همسن من بود تا اخر ...

عزیزم ربطی به سفیدی و تپلی نداره مغز بچه اسیب میبینه اگرم در ظاهز سالم باشه بهره هوشیش پایین تره .اشتباهه گلم مخصوصا ۳ ماه اول و ماه اخر .شما کار عاقلانه ای کردی که نگرفتی وقتی مراجع تقلید به راحتی حکم دادن که واجب نیست حتما یه چیزی هست دیگه بعضیا کاسه داغ تر از اشن تو همه چی

من پارسال باردار بودم فقط ی روزشو گرفتم اون موقعه 3ماهم بود ی فامیلمون گ بارداریش همسن من بود تا اخر ...

اینجوری نباش ، اینقد خودت نگرفتی بقیرو تشویق میکنی چرا