2777
2789

چند وقت بعد از خوردن کابرگولین لکه بینی ایست میکنه؟

لکه بینی من بخاطر از شیرگرفتن بچه هست خیلی وقته از شیر گرفتم ولی لکه بینی تموم نمیشه

هفته‌ای یه صفه قرص کابرگولین میخورم ولی باز لکه بینی تموم نمیشه

شما تجربه دارین بگین چند وقت بعد از خوردن کابرگولین خوب شدید

من میخورم ولی مجردم😊

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لکه ببنی تو بعد چند روز ایست کرد؟

لکه بینی چی؟؟؟؟

سینه منظورته🤔

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من میخورم ولی مجردم😊

میدونی مجردها هم امکان داره شیر داشته باشن؟  یک نوع نازایی میاره

ان‌شاالله ازدواج کردی قبل بارداریت این قرصو بخور البته اگه مشکلت بالا بودن پرولاکتین باشه

میدونی مجردها هم امکان داره شیر داشته باشن؟  یک نوع نازایی میاره ان‌شاالله ازدواج کردی قبل بار ...

میدونم عزیزم

من پرولاکتین خونم خیلی بالا بود الان این قرص رو میخورم

ترشح شیر هم داشتم از سینه ولی خیلی کم ...الان ترشحم قط شده با خوردنش

وقتی شیر تو سینه باشه بعد مدتی لکه بینی میوفتی یا پری نمیشی کلا سیکل بهم میخوره

آها

من پریودام مرتبه ولی ترشح از سینه داشتم که اونم قط شده الان

میدونم عزیزم من پرولاکتین خونم خیلی بالا بود الان این قرص رو میخورم ترشح شیر هم داشتم از سینه ولی ...

خدا رو شکر 

منم مجرد بودم ترشح سینه داشتم ولی آزمایش پرولاکتینو بالا نشون نمیداد وقتی ازدواج کردم خودم حواسم جمع بود قبل باردار هام این قرصو میخوردم تا باردار شم 

الان وضعم بدتر  شده همه چیزم بهم ریخته

خدا رو شکر  منم مجرد بودم ترشح سینه داشتم ولی آزمایش پرولاکتینو بالا نشون نمیداد وقتی ازدواج ک ...

الان دکتر داده این قرصو یا خودت میخوری؟؟؟

هنوزم پرولاکتینت بالاست؟؟

الان دکتر داده این قرصو یا خودت میخوری؟؟؟ هنوزم پرولاکتینت بالاست؟؟

دکتر داد

توی دوران شیردهی پرولاکتین خون بالا میره تا شیر تولید بشه حتی ممکنه توی این دوران زن پری نشه به طور معمول بعد از شیر گرفتن بچه باید خودش تنظیم بشه ولی برای من تنظیم نمیشه و پری و شیر و همه چی بهم خوردخ

این قرص شیر رو خشک میکنه و پری تنظیم میشه ولی نمیدونم انگار یکم طول کشید یک هفته هست میخورم

دکتر داد توی دوران شیردهی پرولاکتین خون بالا میره تا شیر تولید بشه حتی ممکنه توی این دوران زن پری ن ...

نمیدونم عزیزم

با دکترت مشورت کن بهش بگو

ان شاءالله مشکلت حل میشه...💙