2777
2789
عنوان

ايا قرص دگزا روي چاقي تاثيري داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 25 پست

پف میاره و بعد قطع کزدن میخوابه!!

جذب کلسیم رو صفرمیکنه و پوکی استخون میاره،خیلی ضررای دگ هم داره ک م اینا رو یادمه الان ❤️

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف چاق میکنه چه چاقی پایین تنم از بس چاق شد پاره شده بود پوستش صورتمم نگو جر میخورد از چاقی قطع کردم پف بدنم خوابید من موندم با موهای زاید و کیست و پوکی استخوان و کولیک روده همش عوارضشه خواهرم نخور لاغر باشی سالم بهتر از اینه هورمونات از کار بیفته . نازایی هم میاره 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه بار بدن درد داشتم دکتر چند تا از این امپولا داد.بقدری رو کبد من اثر گذاشته بود که کبد چرب گرید دو شده بود.دکتر از داروهایی که مصرف کردم متوجه شد کبدم بخاطر اون چرب شده.عزیزم برای چاق شدن شیر موز بخور شیر خرما بخور .ارزش نداره ادم با دارو چاق بشه دور از جون مریص بشه.من حتی سرما هم که میخورم دکتر دگزا میده نمیزنم.میترسم از عوارضش.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
عزیزم هورمون بدنو خوشگلتر میکنه خوبه ولی دگزا ضرر داده

عزيزم براى خوشگلى و چاقى نميزنه كه، براى پلاكتهاش بايد كورتون بزنه كه پلاكتهاش بياد بالا وگرنه ميره تو كما براى همين دكتر وقتى دارو جواب نميده بهش آمپول دگزا ميده پلاكتهاش سريع مياد بالا 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

روی چاقی نه

ولی کمک میکنه زودتر کرونا بگیری

کرونا هم که لاغر میکنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
روی چاقی نه ولی کمک میکنه زودتر کرونا بگیری کرونا هم که لاغر میکنه

عزيزم  خوب نخوندي  عنوان  رو!    گفتم هر كسي مصرف كرده جواب گرفته بياد نه كه   كسي كه هيچ اطلاعاتي تداره  تازه   با مزه هم ميشه

🙂

من حساسیت شدید داشتم رفتم دکتر برام امپول بتامتازون تجویز کرد و به فاصله ۱۰ روز ۲ تا امپول زدم و در عرض دو هفته ۳،۴ کیلو اضاف کردم.بتامتازون هم از خونواده دگزا هست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️