2777
2789
عنوان

کسی هست بچش دیر راه افتاده باشه

2870 بازدید | 47 پست

سلام پسرم 20ماهشه تازه بلند میشه از جاش تاتی تاتی میره 8قدم و می افته

میدونم داره هرهفته پیشرفت میکنه

ولی میخوام بدونم کسی بچش شبیه بچه من دیر راه افتاده؟ اگه هست؟ چندماهگی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر نیست خیلی دیره پسر من 11 ماهگی راه می‌رفت دیگه فوقش باید تا یک و نیم سال کامل راه بیفته بچه دکتر بردیش؟ 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
آره پسر من یک سال و نیمش بود تازه شروع کرد رو پاش وایسه

جن وقتش بود پسرتون که مستقل راه رفت. چمار کردید براش. خسته شدم بخدا بچم انگار لج کرده دوست نداره راه بره

من بچه خودم نسبت به اطرافیان دیرراه افتاد15ماهگی. ولی دخترخالم رومیگفتن که دوسال ویکماهه بوده که راه افتاده. بچه شماخداروشکرقدم برمیداره ومشکلیم نداره ولی هستن بچه هایی که دیرترراه میافتن

پسر من 1 سال و سه ماه همه میگفتن هنوز راه نیوفتاد خیلی رو مخ بودن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره. خاهرزاده من تا دوسالگی حتا چهار دستو پا هم نمی‌رفت. فقط سینه خیز خودشو میکشید رو زمین. فک کن تا ...

عزیزم دلیل دیر راه افتادنش چی بود؟ یعنی یهو راه افتاد؟ پسر من یهو نشست. اما تاحالا که نمیتونست مستقل بره الان یه ماهه با تشویق به زور 3یا4متر خودش راه میره ولی بی علاقه

حتی تا قبل از ۱۸ ماهگیش رو پاهاش هم نمی موند مامانم هی میگف ببرینش دکتر ولی خدارو شکر راه افتاد دیگه ...

عزیزم چند ماهگی راه افتاد محکم ومستقل؟ از زمان رو پا وایستادنش تا مستقل راه رفتنش چقد طول کشید؟ 

دیر نیست خیلی دیره پسر من 11 ماهگی راه می‌رفت دیگه فوقش باید تا یک و نیم سال کامل راه بیفته بچه دکتر ...

نزدیک 1میلیون خرج دکتر وآزمایش کردیم گفتن سالمه ببرید کار درمانی. البته 2ماه پیش که اصلا تعادل نداشت

الان راه میره 4متر ولی کلا مستقل نیس عادت کرده 4دست وپا بره