2789
عنوان

کرونای لعنتی

386 بازدید | 18 پست

😷موج جدید #کرونا پاییز از راه می‌رسد

آناتولی آلشتین، ویروس شناس برجسته روس:

🔺با توجه به نشانه‌های موجود، ویروس کرونا برای دوره طولانی آمده است و هر چند که تابستان شیوع آن کاهش خواهد یافت، اما در پاییز شمار مبتلایان بار دیگر افزایش خواهد یافت.

🔺برای مبارزه با کووید۱۹ نیاز به واکسن است. با این وجود حتی پس از تولید واکسن و واکسیناسیون مردم، ویروس کرونا باقی خواهد ماند اما دیگر مانند امروز خطرناک نخواهد بود./ ایرنا

اخبار تایید شده درباره کرونا

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لعنت به سازندش

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

نگفتن واکسن کی ساخته میشه؟ 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
لعنت به سازندش

گل گفتی هزاران لعنت 

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
چین گفته واکسنش اواخرتابستانامادست ولی فقط ب کادردرمان میدن بقیه مردم سال جاری

یعنی همین امسال به همه واکسن میرسه؟ 

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
چین گفته واکسنش اواخرتابستانامادست ولی فقط ب کادردرمان میدن بقیه مردم سال جاری

چه پرروهستن خدالعنتشون کنه شوهرم میگه حیووناگناه به خاطریک شوم سوخت شهرروم

یعنی همین امسال به همه واکسن میرسه؟ 

ن فقط ب کادردرمان گفته بقیه مرذم سال جاری ولی ایران طبق گفتش ک دوازده تاهجده ماهخ باید تادم عیدبده.فقط امسال همه اول پاییز واکسن انفولانزارو بزنسم حدتقا یکم مقاوم شیم من دوهفتس گرفتم تنفولانزامردم و زنده شدم دیک فک میکرن کروناس خسته شدم خداکنه دیگ پاییزنیاد

رنگ ولایتhaircolorist
ن فقط ب کادردرمان گفته بقیه مرذم سال جاری ولی ایران طبق گفتش ک دوازده تاهجده ماهخ باید تادم عیدبده.ف ...

ههه چه خوش خیال بودیم قبل عید فکر می‌کردیم دوهفته بمونیم خونه دبگه همه چی حله ببین به کجا داریم میریم... خدا رحم کنه