2777
2789
عنوان

زندگیتونو به چی تشبیه میکنین

372 بازدید | 49 پست

آیا رضایت کامل وجود داره؟

آیا نمیترسین بمیرین و خیلی از کارایی که دوست داشتین انجام نداده باشین چه بخاطر فرهنگ و دین و مذهب و چه مسائل مالی؟

زندگیم رو به مثلث برمودا تشبیه میکنم😕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین تابلو نقاشیای درهم و برهم،که هرکی نگاش کنه هیچی ازش سر در نیاره😔

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

من وصیت نامه ام رو نوشتم...زندگی و این دنیا خیلی مزخرف و بیهوده هست امیدوارم اون دنیا اینطوری نباشه

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....

چه سوال سختی

نمیدونم به چی میشه تشبیه کرد

ولی چرا حقیقتش میترسم.

ولی بزرگترین ترس من از مرگ نبودنم پیش دخترمه

اینکه قراره پیش کی بزرگ شه بعد من و چطور باهاش رفتار کنن

مهمترین چیزی که منو به زندگی وصل میکنه دخترمه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

ی اتاق تاریک بدون پنجره و‌در که یهو ی اتفاقی افتاد و هم در دارم هم پنجره☺️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh