امروز ساعت ۶ قرعه کشی کردن ولی من ندیدم یعنی نمیدونستم حالا اگه میدونستمم اینستا ندارم اسامی برنده ها رو جایی ننوشته حتی توی پیج و سایتش یعنی اونایی که برنده شدن بهشون پیام دادن نکنه بردیم ولی چون نبودیم دوباره قرعه کشی کردن
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
اخه نوشته توی سایت اطلاع رسانی میکنیم من که چیزی پیدانکردم
عزیزم دلت خوشه ها به نظر من که بیشتر این قرعه کشی ها و جایزه ها ساختگیه
ولی این توی لایو و اینکه نوشته به کارمندان میهن و خانواده هاشون نمیدن من به میهن اعتماد دارم کارخونه خوبی ولی خب میتونه هم ساختگی باشه خیلی ها الکی جایزه مینویسن درکل انسان با امید زندست