2777
2789

یه بلاگره میگفت برای اینکه اون بخاطر شما سعی میکنه از خود گزشتگی کنه و کوتاه بیاد مخصوصا اقایون نسبت به خانما . نظر شما چیه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خب اونوقت چرا همش عشق یه طرفه ... دو نفر باید هم رو دوست داشته باشن زندگی با دوست داشتن یک طرفه شکست میخوره

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونوقت چرا همش عشق یه طرفه ... دو نفر باید هم رو دوست داشته باشن زندگی با دوست داشتن یک طرفه شکست ...

دو نفر دوست داشته باشن که خیلی خوب میشه

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اینا همش چرت و پرته

دو طرف باید نسبت به هم علاقه داشته باشن و به یک اندازه شیفته و عاشق هم باشن

ولی انعطاف اقا بیشتر باشه که باید بررسی کنید و گلچین کنید

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

خب شاید یه جوریه که من ازش خوشم نمیاد مثلا من یه مورد داشتم خیلی من رو دوست داشت ولی فضول بود خیلی میخواست سر از کار همه در بیاره بعد شوخی خرکی زیاد میکرد نمیفهمید با دختر باید با ملایمت رفتار کرد خب به چه دردی میخوره مگه من اعصاب دارم که بدم دست همچین کسی برام حلقه هم گرفت برام گریه هم میکرد ولی کات کردم مدتها در خونمون میومد گفتم تو رو خدا منو ول کن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اونی که تو دوسش داری چون ذات ما زنا نازه و توجه میخوایم بعد یه مدت بی توجهی هاش باعث میشه زندگی بهت زهر بشه ولی کسی که دوست داره اینقدر توجه میکنه و اینقدر بهت اهمیت میدا که به مرور خوشت میاد ازش و زندگیتون گرم میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چون مرد باید تلاش کنه دل زنو بدست بیاره برای این خاستگاری

مرد ببینه زن بدون اینکه مرد تلاشی کنه بپره بعلش هیچکاری برای زن نمیکنه تازه طلبکار زن میشه فکر میکنه گوز خاصیه

به نظرم مردبایدعاشقترباشه چون رابطه پایدارتره

این وقتی صدق میکنه که زنم دوستش داشته باشه ولی مردبیشتر

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اینا همش چرت و پرته دو طرف باید نسبت به هم علاقه داشته باشن و به یک اندازه شیفته و عاشق هم باشن ولی ...

درسته نه اینکه شما از طرف متنفر باشید ولی عاشقش هم نباشید در حدی که از فرد مقابل خوشتون بیاد

خب شاید یه جوریه که من ازش خوشم نمیاد مثلا من یه مورد داشتم خیلی من رو دوست داشت ولی فضول بود خیلی م ...

خب این وقتیه که شما هم از طرف خوشتون بیاد