2777
2789
عنوان

برای کسی که ۵۰ کیلو هست مانتو چه سایزی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 51 پست
نه متوسطم

تنگ نمی پوشی؟من با وزن 50 و قد 163 سایز 38 میپوشم😳

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم ۱۵۸

وقتی ۵۰ کیلو بودم ۳۸ بود سایزم

بستگی به قدش داره

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
ولی خوب 40 برام گشاده

چه جوری گشاده؟!!!😐😐مگه نگفتی 65 کیلویی؟!!😐😐😐

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
قدم 64

پس حتما خوش استایلی 👌

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من قدم ۱۵۸ وقتی ۵۰ کیلو بودم ۳۸ بود سایزم بستگی به قدش داره

الآن چند کیلویی و چه سایزی؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من قدم ۱۵۸ وقتی ۵۰ کیلو بودم ۳۸ بود سایزم بستگی به قدش داره

میشه مدیوم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
الآن چند کیلویی و چه سایزی؟

الان کنکوریه خپله چاقم😐۶۵ کیلو سایز ۴۲

همه میگن لاغری

با توجه به قد و وزنت نرمال محسوب میشی