2777
2789
عنوان

بچه و شیر شب؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 35 پست
بچه ها نی نی من سه ماهشه..شب شیر میخوره..پنج تا شش ساعت میخوابه..به نظرتون خطرناکه؟ممکنه قندش بیفته؟ ...

آره پسر منم همینطوری بود بیدارش نمیکردم همینجوری سینه مو میزاشتم رو لبش خودش میخورد و سیر میشد ول میکرد تا صبح چند باراین کارو میکردم اخه تواون سن ضعیفن و فقطم شیر میخورن.شیر خشک میخوره؟شیر خشکم بیشتر شکمو سیر میکنه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
اسی دندون بچه منو شیر شب خراب کرد بردمش دندونپزشکی گفت بعد ی سالگی نباید ب بچه شیر شب بدین ولی من هر ...

عهههههه راست میگی؟؟😢😢نمیدونم چیکار کنم رو پامم نمیخوابه اخه.حالا میخوام ی شب امتحان کنم قبل خواب بهش غذا بدم حسابی بعد تو بغلم راه ببرم ببینم میخوابه😤

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره پسر منم همینطوری بود بیدارش نمیکردم همینجوری سینه مو میزاشتم رو لبش خودش میخورد و سیر میشد ول می ...

نه شیر خودمو میخوره ولی قبل خواب زیاد میخوره..قشنگ هردوتا سینمو خالی میکنه

چه احساسی از این بهتر که هستی...!
نه شیر خودمو میخوره ولی قبل خواب زیاد میخوره..قشنگ هردوتا سینمو خالی میکنه

نمیدونم بهداشت ک ب من گفته بود تا صبح باید حداقل دوسه بار داد

هنوز خهیچکس جواب سوال خودمو نداده🥶

شب قبل خواب حسسسسابی سیرش کن ک وقتی شیر خورد خوابید دیگه بیدار نشه

ای خواهر مشکل یکی دوتا نیس که خیلییی بدغذاس.نمبخوره.البته از وقتی شیرو کم کردم یکم بعتر شده یه شی دوبار پلو خورد خوب خوابید

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اسی دندون بچه منو شیر شب خراب کرد بردمش دندونپزشکی گفت بعد ی سالگی نباید ب بچه شیر شب بدین ولی من هر ...

عزيزم دندون پزشك چيكار كرد؟ پر كرد دندونشو؟ چطوري؟؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اخه میگن دندون بچه خراب میشه قبل خواب شیر بخوره واسه همین میگم راه حلی نیس ک از شیر شب بگیرمش؟؟پسر م ...

بعد اينكه خوابيد دندوناشو با آب و سرنگ بشور يواشكي

میگن از ۴ماهگی باید شروع کرد و تا۶ ماهگی باید شیر شب قطع شده باشه حتما 

بچه وقتی به وزن ۷کیلو میرسه دیگه قندش نمیوفته و میتونه ۶ساعت شیرنخوره 

آره گرفتنش هم اینکه که بهش شیر ندین 

با تکون یا ضربه آروم به پشتش خوابش کنید 

اگر غذا میخوره سیرش کنید 

و شب که بیدار شد شیرش ندین و سعی کنید باماساژ یا هرروش دیگت بخوابه

من خودم  پسرم دوماهشه ...دعا کنید بتونم شیر شبش رو از ۴ماهگی قطع کنم 

یه صلوات برای سلامتی نی نی من میفرستی؟
بعد اينكه خوابيد دندوناشو با آب و سرنگ بشور يواشكي

امتحان میکنم حتما.مسواک هم میزنه البته ب زور شایدم بعداینکه خوابید براش مسواک بزنم و با قاشق یکم یکم آب بریزم تودنهش

امتحان میکنم حتما.مسواک هم میزنه البته ب زور شایدم بعداینکه خوابید براش مسواک بزنم و با قاشق یکم یکم ...

آره قاشق قطره چكان سرنگ همش ميشه.از چونش بگير يع ذره باز كن بريزدهنش

راستي استارتر شما غذا چيا بيشتر بهش ميدي؟

هممممه چی خداروشککککر همه چی میخوره.هر چیزی ک ما بخوریم چون از یکسالگی یکم دادم بهش عادت کرده.فقط سالاد الویه نمیخوره بچممم😊تو میوه ها هم پرتقال و موز خیلی دوس داره اما بقیه میوه ها رو هم وقتی گرسنه باشه میدم ک بخوره.یا رنده میکنم یا کمپوت

هممممه چی خداروشککککر همه چی میخوره.هر چیزی ک ما بخوریم چون از یکسالگی یکم دادم بهش عادت کرده.فقط سا ...

ماشالله خدا حفظش كنه پس كلا به غذا علاقش بيشتره.پسر من خيلي بد غذاست.اصلا به پرتقال لب نميزنه