2777
2789
عنوان

پول به مادرشوهر

1065 بازدید | 40 پست

شوهراتون کمک مالی میکنن به خانوادشون؟؟؟در چه حد،؟

مادر شوهر من پولش از پارو بالا میره ولی تا شوهرمو میبینه پول میخاد و ناله میکنه که ندارم و فلان

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

خودم میگم بهشون کمک کنه آخه گناه دارن 3تا دختر داره ولی ماشالا چند پسر کارگر داره ولی بازم دوست دارم بهشون کمک کنه 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدم خودش داره کار میکنه خیلی هم داره. چرا الکی از خودم بزنم بدم به اونا اوایل میدادم روشون زیاد شد خواهرشوهرمم پول میگرفت با اینکه شوهر داشت منم دیگه مخالفت کردم یه هزارتومنی هم ندادم

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

نمی پرسم چون بهم مربوط نیست

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
مادرشوهر من از شوهرم پول میگیره واسه خواهرشوهرم ک پنج ساله عروسی کرده طلا میخره.قرضای اونا رو میده.. ...

مادر شوهر من اینقدر خسیس حتی به پدرشوهررمم نمیده کلی پول داره

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن
ینی واقعا به ما زنا مربوط نیس

من این نظر را دارم

چند سال زحمت کشیده براش بزرگش کرده شب از خوابش زده ب گردنش حق داره همونطور ک مادر من ب گردن من بی انصافیه نادیده بگیرم زحمت های کسی ک مرد زندگی مو بهم تقدیم کرده 

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
مادر شوهر من اینقدر خسیس حتی به پدرشوهررمم نمیده کلی پول داره

اینم خسیسه ولی دخترکوچیکه شو خیلی دوست داره دامادش هیچ خرج نمیکنه واسش از لباس زیر و نوار بهداشتیش تا طلاهاشو مادرشوهرم میگیره واسش ..از شوهر ساده منم میکنه میده واسه اون

دوست دارید وقتی به خانوادتون کمک میکنید همسرتون دخالت کنه؟ قطعا نه. اگه برای شما کم نمیذاره و در حد معقول به خواسته هاتون رسیدگی میکنه دیگه پیگیر بقیه ماجرا که به خانوادشم کمک میکنه یا نه نباشید چون هم کمک کردن مایه برکت زندگیه هم بلاخره فرزندشون هست و اعضای خانواده همیشه نسبت بهم احساس مسئولیت دارن

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸