2777
2789
عنوان

دلم شکست بگید چکار کنم

303 بازدید | 27 پست

یه خانواده هستند اشنا هستند از وقتی کرونا اومده چون خیلی دسشون تنگه ومرد خونه کار نمیکنه وچند اا بچه دارند منو همسرم خرجشونو میدیم وکل مایحتاجشونو میخریم بعد من با کسی که فامیل هردوی ماست یه مشکل پیدا کردم اون طرف هم اومده با همسر اینکه خرجشونو میدیم جورشده وهی میرند خونه هم ومیرند گردش عکسشو مثلا برای لج من میفرستن تو گروه همسرم دلخور شد گفت من از زندگیم میزنم خرج اونا میکنم بعد میخوان مثلا دل منو بسوزونن منم بهش گفتم تو برای اونا کمک نمیکنی برای خدا کمک میکنی ولم دلم خیلی شکست به نظرتون چکار کنم

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

وا عجب ادم بدیه که خرجشو از شما میگیره بعد حرصتو در میاره

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آدم دلش میگیره حق دارین ولله

رفت و آمدتو قطع کن باهاشون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
هیچی عزیزم شماقصدت خیربوده دیگه خدا خودش پاداشتومیده

درسته ولی دل ادم میشکنه واقعا برام سخته تو این موقعیت بد اقتصادی به خدا برای عید کفشام پاره شده یه جفت کفش برای خودم نخریدم

یه سوال اگه واقعا نیازمندن چرا میرن خوشگذرونی؟ شغل مرده چی بوده که کار نمیکنه؟

فعلا چند وقته بیماره نمیتونه کار کنه بعد زنش به شدت خوشگذرونه

از کجا میدونی که برای لج درِآوردن شما اینکارو میکنن. شمام اگه کمک میکنی با خدا معامله میکنی. مواظب باش عصبانیت و نفسانیت جلوی نیت خیرتونو نگیره. برای خدا کمک کنین و از خدا اجرشو بخواین. ما آدما اگه ذره ای برای غیر خدا کاری کنیم باختیم. بدم باختیم. حتی خانواده خودمون. حتی یه وقتایی بچه هایی که ما زاییدیم و شیر دادیم و بزرگشون کردیم جلومون درمیان چه برسه به غریبه. مس حتی به بچمون هم برای رضایت و قرب خدا باید شیر بدیم وگرنه بدجوری سرخورده میشیم.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
فعلا چند وقته بیماره نمیتونه کار کنه بعد زنش به شدت خوشگذرونه

بنظرم قد نیاز بچه ها بهشون بدید که بچه ها اذیت نشن

ولی قد خوشگذرونی زنش بهشون ندید

چخبره

میرم خودمو حلق آویز کنم اصن🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

از کجا میدونی که برای لج درِآوردن شما اینکارو میکنن. شمام اگه کمک میکنی با خدا معامله میکنی. مواظب ب ...

درسته ولی گاهی خیلی برام سخته اخه سالهای قبل هم مثلا پولی که قرار بودی چیزی برای خودم یا خونم بخرم رو میدادم بهشون میگفتم فعلا فلان چیزو نمیخرم اینا گناه دارند بعد زنش میرفتدباپولم لباس وقروفر میخرید نشونم میداد میگفت سلیقه منو ببین یاد بگیر از من ببین چه به خودم میرسم خوب منم ناراحت میشدم من از خرج خودم میزدم بعد اون میومد پزشو به خودم میداد

بنظرم قد نیاز بچه ها بهشون بدید که بچه ها اذیت نشن ولی قد خوشگذرونی زنش بهشون ندید چخبره میرم خود ...

اخه مثلا پول میدی برای کرایه خونشون میره برای خوش ناخون میکاره تتو میکنه پول میدی تلوزیونشونو تعمیر کنن میره مانتو میخره یا مثلا میره ارایشگاه موهاشو رنگ میزاره

درسته ولی گاهی خیلی برام سخته اخه سالهای قبل هم مثلا پولی که قرار بودی چیزی برای خودم یا خونم بخرم ر ...

خوب عزیزم فقیر دیگه ای پیدا کن و به اون که محتاجتره کمک کن. اینکارم ا  روی غضب نکن. بلکه بگو خدایا میخوام به کسی کمک کنم که واقعا تو خرجش مونده.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
اخه مثلا پول میدی برای کرایه خونشون میره برای خوش ناخون میکاره تتو میکنه پول میدی تلوزیونشونو تعمیر ...

واقعا پول میدید واسه اینا؟

ببین پول مایحتاج یعنی پول غذا

شما اصلا نباید به طرف پول بدید

باید گوشت و برنج و از این چیزا بهشون بدید

تلویزیون تعمیر کردن آخه؟

پول تلویزیون تعمیر کردن اینارو بدید برنج بزارید توی خونه ی یه فقیر دیگ

کرایه خونه روهم میتونستید بدید به خود صاحبخونه اشون

هدف خوبی دارید

ولی راه درستی رو انتخاب نکردید

اینکه به طرف پول اینجوری بدی

یه جورایی همین شخصیت رو توش پرورش میده

شما اگه میخواید مثلا ماهی ۱ میلیون هزینه کنید برای فقرا