2777
2789
نه 😒😒. من درست کردم اونروز خمیرم باز شد هر چی پودر پسته توش بود اومد روی روغن تبدیل به آدامس شد. خ ...

خسته نباشی خواهر 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
نه 😒😒. من درست کردم اونروز خمیرم باز شد هر چی پودر پسته توش بود اومد روی روغن تبدیل به آدامس شد. خ ...

آره برا شیرینی درست کردن همه چی دقیق باید همون مواد باشه وگرنه خراب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مثه خودم شکمویی ها اصلا نمیشه از غذاها و شیرینی دل کند😂

آره😢

بچه هام و همسرم هم عین خودمن😅

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
پودر پسته ها رو چرا به فنا دادی😭 خب کیک میپختی

آخه باره اولم نبود قطاب میپختم. خیره سرم ادعای حرفه ای بودنم میشد دیگه گفتم خب اشکال نداره ماست ندارم شیر میریزم. روغن جامد که ضرره بزا کره بزنم. آرد سه صفرم که اصلا با آرد سنگک فرق نداره. جات خالی روغن به خاطره کره کف میکرد قطابا رو که اصلا نمیدیدم. فقط یه آن بخودم اومدم دیدم روی روغن پره پسته است. بعد که خنک شدن تو یخچال قایم کردم هیچکی نبینتشون هر روز یه دونه قایمکی میخردم تموم شه 😂😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
آخه باره اولم نبود قطاب میپختم. خیره سرم ادعای حرفه ای بودنم میشد دیگه گفتم خب اشکال نداره ماست ندار ...

منم همین کارو یه بار با نون پنجره ای کردم بعدشم خودم کمک کم خوردمشون که بیشتر از خودم بدم نیاد😂😂😂😂

منم همین کارو یه بار با نون پنجره ای کردم بعدشم خودم کمک کم خوردمشون که بیشتر از خودم بدم نیاد😂😂😂 ...

من پودر پسته هارو از رو روغن با توری جمع کردم آخرش با قاشق دوباره میریختم تو قطابای سرخ شده از هم پاشیده 😂😂😂😂😂😂😂

آخه باره اولم نبود قطاب میپختم. خیره سرم ادعای حرفه ای بودنم میشد دیگه گفتم خب اشکال نداره ماست ندار ...

وای خدا مردم😂

دمت گرم شادم کردی.

کامت شیرین

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
بنظر خوشمزه میاد😄

خب در واقعیت توش خمیر بود هنوز. نمیبینی خامه. میخوای فردا درست کنم پست کنم برات 😂😂😂 به ازای هر یه دونه باید یه قرص معده بخوری